Mit kéne tennem?
Oké, szóval egy hihetetlenül nagy baromságot csináltam.. éppen öntöttem ki egy pohárba a cukormentes kólámat a laptopom mellett, és őszintén én sem tudom, hogy lehettem ekkora balfasz, de ráömlött… nagyon bepánikoltam, azonnal lefordítottam, felitattam a folyadékot, de ijedtségemben nem kapcsoltam ki a gépet.. utána 20perccel kb nagyon hangosan zúgott, kikapcsoltam, majd kicsit később megint be, akkor már nem zúgott, világított a billentyűzete, viszont fekete volt a képernyő… bátyám ért ezekhez, hasonlókat tanul, de csak péntek este jön haza az egyetemről és nekem kellett volna prezentációkat készítenem laptopon, szóval esetleg valaki tudna valami segítséget nyújtani ebben vagy legalább megnyugtatni, hogy otthon is meg lehet oldani? (Csóró középiskolás vagyok, szüleimtől nem várom el, hogy a saját hülyeségemért ők fizessenek) mivel bátyám azért elég profi ezekben, így ő nem baszná el ha lehetne csinálni valamit vele:) esetleg van valami mód amivel meg lehetne csinálni a gépem?
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire figyelmetlen vagyok, már így is borzalmas napom volt, beszólogattak tanárok, bőrig áztam, nem tudtam enni semmit egész nap és még ez is… Nagyon remélem, hogy nem kell erre kicseszni 15-50k-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!