Miért esik ki könyen az AirPods a fülemből?
Figyelt kérdés
Vettem egy Apple AirPods 4-et. De a használat során azt tapasztalom, hogy könnyen ki esik e fülemből. És külön nem is kell hogy mozgassam a fejem. mert akkor is nagyon könnyen ki esik a fülemből? Főleg a bal fülesnél / bal fülem esetén tapasztalanom. Kérdés miért? Talán nem jól rakom be a fülembe? És ha tényleg nem jól rakom be a fülembe. Akkor hogyan kell be rakni úgy hogy ne essen ki? És ezt csak a bal fülemnél / bal fülesnél tapasztalom. A jobb oldalival nincs gonodm! Mit rontottam el? Talán a fej tartásom a nem jó? Valaki tud adni valami hasznos tanácsot hogy ne esen ki az AirPods a fülemből?nov. 15. 12:18
1/7 anonim válasza:
Röviden: Mert egy szar.
Tanács: Vegyél másfajta fülhallgatót. Vannak nála minőségibb fülhallgatók olcsóbban.
2/7 retektorta válasza:
Az Apple termékek a legjobbak a világon. A füleddel lesz a gond, biztos nem szabványos alakú. Keress fel egy Apple licensed plasztikai sebészt, aki átszabja megfelelő formájúra.
3/7 A kérdező kommentje:
1-esnek üzenem! Az Apple is minőség! És egyébként az Apple termékek többségével elégedett vagyok. Akkor meg minek váltanék? Kiváló minőségnek tartom az Apple termékeket egyébként! - 2-enek: Az AirPods 4 nekem 84800 Ft-ba került. Nem hinném hogy találék olyan plasztikai sebészt aki 84800 Ft-ért Apple AirPods 4 méretűre szabná a bal fülemet. De ha te tudsz ilyen plasztikai sebészt aki 84800 Ft-ért meg csinálja nekem a fülem. Akkor ki vele! Vagyis jöhet a címe és neve.
nov. 15. 18:57
5/7 A kérdező kommentje:
4-es! Menyiért eladó a humorod? Mert akkor megveszem.
nov. 15. 19:02
6/7 anonim válasza:
#3 "Az Apple is minőség!"
Jajj te vagy már megint? 😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
"Kiváló minőségnek tartom az Apple termékeket egyébként!"
Nem volt még minőségi termék a kezedben 😂
7/7 anonim válasza:
Szia, még életemben nem fogtam air pods a kezemben, és nem is tudom hogy milyen a 'feje' (az a resze ami a fuledbe megy)😅
De ha van ilyen opcio, akkor szerezz ra valami nagyobb 'véget' ami ugymond beleszorul a füledbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!