Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sima PS5 vagy PS5 pro inkább?P...

Sima PS5 vagy PS5 pro inkább?Pro vs Kontra?

Figyelt kérdés

Megéri szerintetek a közeljövőben lecserélni a sima PS5-öt Pro-ra?

Én a jelenlegi játékokhoz nem sok értelmét látom egy elvileg ennyivel erősebb gépnek,úgy hogy sok játék még a sima PS5 erejét se használja ki teljesen.

A megjelenés előtt sok összehasonlító kép jelent meg 1-1 játéknál hogy látványra milyen különbségek lesznek a két gép között,de szerintem ezeknek a képeknek a többsége nem a valóságot mutatja,főleg hogy vannak olyan összehasonlító videók ahol kb semmi különbséget nem mutatnak amiért indokolt lenne a mielőbbi csere Pro-ra.

Akiknél még PS4 van azoknak a többsége se fog szerintem közel 2x annyi pénzt kiadni az alap PS5 helyett a Pro-ra.

Nektek mi erről a véleményetek?Ár/érték arányban melyik éri meg jobban?

nov. 11. 14:45
 1/2 anonim válasza:
Szerintem jelen pillantban nem éri meg. Egy átlagos felhasználó úgyse veszi észre a különbséget játék közben, csak ha nagyon nagyon odafigyelsz. Ezért szerintem felesleges kifizetni azt a plussz 80ezret.
nov. 11. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Milyen 80-ról beszélsz?:)Plusz 150-nel több a meghajtó nélküli Pro,lemezmeghajtóval 200-al több mint az alap PS5.
nov. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!