MAVIC PRO vs AIR ? Mondjatok pro és kontra érveket! Azonos árban és azonos állapotban melyiket ajánljátok inkább?
aki tapasztalt drónos, attól venném szívesen a véleményét. youtube-videót néztem sokat, de csak még jobban elbizonytalanodtam :)
mindkettőből találtam szinte használatlant azonos árban, tehát úgy tűnik, ez nem szempont.
köszönöm
Nekem volt mindkettő
Attól függ mire szeretnéd használni
Szórakozás céljából bőven elég egy Air
Viszont ha profi felvételeket , képeket akarsz csinálni akkor inkább Pro
Nagyobb hatótáv, Stabil jel, jobb kamera,
ja hogy a kamera is eltér? azt hittem, abban egyeznek.
a jelre viszoint máéstól is hallottam panaszt, és azóta akikkel bezséltem, eléggé ledumálnak az Air-ról, állítólag nem túl sztabil már 300 m-en se.
na sebaj, sztem a Pro lesz a nyerő, már csak az a nagy parám, h látom, abbahagyták hozzá az alkatrész és az aksi gyártását is szándékopsan, mert ez az üzletpolitika, h vedd meg a Pro 2-est, éás hát azért így necces kidobni pl 180 ezres, hogy esetleg fél év múlva már nem is tudom használni egyáltalán (körbetelefonáltam már midnenkit, de csak megerősítették h tényleg így van és össz 1 db utángyártott aksi van országosan és ennyi).
érdekes na ...
Neked Pro van? és nem gond ez az aksi-kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!