VHS videó digitalizálás ez a megoldás működhet e?
Böngésztem a neten és találtam egy két cuccot amit nem tudom ha összekötnék esetleg alkalmas lehetne e VHS videó kazettán található videók digitalizálására?
Tudom van egy ilyen eszköz [link]
De esetleg ez a verzió is működhetne ha két ilyen eszközt csatlakoztatnék össze vagy ez nem támogatja a VHS ről való videó digitalizálást egyáltalán?
Miért vonzóbb számodra 2 eszközt venni egy helyett, mindezt drágábban? Mi az elképzelés?
Technikailag működne a kettes opció is, de nem feltétlen optimálisan.
Röviden vhs-ről az elsőt javaslom. Másik dolog pedig, hogy mi a célod a digitalizált anyaggal, mennyire számít a minőség? Ezek az eszközök minél olcsóbbak annál vállalhatatlanabb a minőségük, könnyen lehet, hogy még ahhoz is rondának találnád a végeredményt amiről azt gondolnád neked belefér, ha fontos a minőség légy körültekintőbb, ha nem, válaszd az egyes opciót.
1/
Ás milyen drágább eszközök vannak erre?
Veszel egy ilyent: [link]
Összedugod a videóvel, és kész is. Egy programmal rögzíted a lejátszást. Ha jól tudom, a Win10-ben alapból van videófelvevő.
Ismét #6-nak:
Az pedig részletkérdés, hogy eredetileg mit-mire találtak ki.
A célnak megfelel?
RE:#7
Ilyen nekem is van a fiókba, utoljára Win7 alatt működött.
De ha kell a kérdezőnek, odaadom szívesen.
9/
Ezzel is ugyan azt lehet elérni mint pl az EasyCAP USB RCA digitalizálóval?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!