Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » VHS videó digitalizálás ez a...

VHS videó digitalizálás ez a megoldás működhet e?

Figyelt kérdés

Böngésztem a neten és találtam egy két cuccot amit nem tudom ha összekötnék esetleg alkalmas lehetne e VHS videó kazettán található videók digitalizálására?

Tudom van egy ilyen eszköz [link]

De esetleg ez a verzió is működhetne ha két ilyen eszközt csatlakoztatnék össze vagy ez nem támogatja a VHS ről való videó digitalizálást egyáltalán?

[link]

[link]

nov. 7. 00:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Miért vonzóbb számodra 2 eszközt venni egy helyett, mindezt drágábban? Mi az elképzelés?

Technikailag működne a kettes opció is, de nem feltétlen optimálisan.

Röviden vhs-ről az elsőt javaslom. Másik dolog pedig, hogy mi a célod a digitalizált anyaggal, mennyire számít a minőség? Ezek az eszközök minél olcsóbbak annál vállalhatatlanabb a minőségük, könnyen lehet, hogy még ahhoz is rondának találnád a végeredményt amiről azt gondolnád neked belefér, ha fontos a minőség légy körültekintőbb, ha nem, válaszd az egyes opciót.

nov. 7. 05:24
 2/13 anonim ***** válasza:
nov. 7. 07:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzért fél órányi anyagot digitalizálnak szakemberek, de még ha néhány óra felvételed van is inkább megéri rájuk bízni, mert profi eszközökkel, szűrőkkel, szakszerűen karbantartott magnókkal dolgoznak, ráadásul több van nekik, kipróbálják, hogy melyik látja a legjobb minőségben a kazettát (felvételkor lehettek apró tökéletlenségek a felvevő magnóban, amit van ami jól lekezel, más nem). Én csak akkor vágnék bele házilag, ha több száz órányi felvételről van szó, mert akkor már valóban megfizethetetlenül drágák a szakemberek egy átlag ember számára.
nov. 7. 09:09
 4/13 A kérdező kommentje:

1/

Ás milyen drágább eszközök vannak erre?

nov. 7. 13:07
 5/13 anonim válasza:
60%

Veszel egy ilyent: [link]

Összedugod a videóvel, és kész is. Egy programmal rögzíted a lejátszást. Ha jól tudom, a Win10-ben alapból van videófelvevő.

nov. 7. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
#5 A linken lévő terméket már nem forgalmazzák. 10 éve már nincs analóg adás Magyarországon, ez pedig eredetileg arra volt jó. Nyilván jó a magnóhoz is, de az csak egy extra, nem erre lett kitalálva.
nov. 7. 16:58
 7/13 anonim válasza:

#6-nak:

[link]

De azért megjegyzem, hogy a gugli nem csak nekem jó barátom!

nov. 7. 17:05
 8/13 anonim válasza:

Ismét #6-nak:

Az pedig részletkérdés, hogy eredetileg mit-mire találtak ki.

A célnak megfelel?

nov. 7. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:

RE:#7

Ilyen nekem is van a fiókba, utoljára Win7 alatt működött.

De ha kell a kérdezőnek, odaadom szívesen.

nov. 7. 19:33
 10/13 A kérdező kommentje:

9/

Ezzel is ugyan azt lehet elérni mint pl az EasyCAP USB RCA digitalizálóval?

nov. 7. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!