Okos tévén hogy lehet videa-t nézni?
Figyelt kérdés
A streamingeket tudom nézni (mivel előfizetem) és a youtube-t is, de a videát nem tudom hogy lehet elérni.nov. 5. 10:01
1/4 anonim válasza:
A böngészőjén keresztül. Macera lesz kezelni, nem olyan kényelmes mint a többi.
2/4 Mad Max2 válasza:
Nem fogod tudni a videás videókat nézni egy okos tv böngészöjén keresztül
Mert az ugy müködik hogy a RAM ba tölti a filemt és onnan játsza le, a tvnek nincs erre alkalmas méretű RAM ja.
Kb 1-2 másodperc mulva behal. megakad majd a film.
De egy hdmi kábellel összekötöd a laptopod. pc det a tv vel akkor nézheted a tv képernyőjén a videás videókat is, mert ugyebár olyankor a tv csak monitorként van használva
3/4 anonim válasza:
Ez baromság utolsó. Én is okostv-n nézek Videa-t. Egyszer nem akadt meg vagy lépett ki. És még reklám sincs. 130 ezres Tcl tv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!