A TV távirányítóján néhány gomb nem, vagy csak nehezen működik. Lehet a készüléket javítani?
Figyelt kérdés
okt. 24. 11:57
1/7 Szervizmérnök úr válasza:
Ha szét tudod szedni kulturáltan, meg kell tisztítani a szilikongumiból kinyomódott szilikonolajtól, amit lágyító adalékként adnak hozzá.
Ha utána sem tökéletes, akkor már megkopott vezető gumi. Arra is vannak lehetőségek, ha valaki szórakozni akar vele.
2/7 jpeacefuler válasza:
Helyes válasz az első. Annyit hozzátennék, hogy én egy fültisztító pálcika és 90%-os alkohol segítségével takarítottam. Jó is lett.
3/7 anonim válasza:
Ha a takarítás után se reagál, a gomb aljára (ahonnan a vezető réteg elkopott) alufóliát ragasztva pillanatragasztóval életre kelthető. Micsoda időzítés, épp most készültem e mutatvány végrehajtására, mert két takarítás után se lett jó. Egy gombot már javítottam így rajta 2 éve, most követi szép lassan a többi, amiket gyakran használok. Úgyhogy biztos ami biztos, azokra is ragasztok alufóliát amik még jók, de gyakran használom.
4/7 jpeacefuler válasza:
Tetszik ez az alufóliás módszer! 👍
5/7 A kérdező kommentje:
minden v álasz jónak tűnik, csak még azt áruljátok el, hogy hogyan lehet szétszedni a távirányítót?
okt. 24. 13:46
6/7 jpeacefuler válasza:
A lehetséges eszközök:
🔪
🔨
🪠
⛏️
🛠
🪚
🗜
🪛
🪠
✂️
😄
7/7 Szervizmérnök úr válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!