Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen számítógép lenne...

Milyen számítógép lenne megfelelő?

Figyelt kérdés
Ha lehet, egy olcsóbb árkategoriában, amit akár használtan is meg lehet vásárolni. A fiam szülinapjára lenne, lehetőleg olyan modell amin elfutnak a mai játékok szép minőségben és gyorsan, emellett nagy tárhellyel rendelkezik.

okt. 15. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt találtam neked egy viszonylag jónak tűnő "gamer pc"-t facebook marketplace-en. 140 ezer helyett most csak 130 ezer Ft.

[link]

okt. 15. 18:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez viszonylag sem tűnik jónak. A 6Gb-os 2060 már néhány játék minimum mércéjét sem üti meg. Értsd: el sem indul...
okt. 15. 18:36
 13/20 anonim ***** válasza:

100-150k között azért már van játékos gép.

[link]

[link]

A mindent is visz kb itt kezdődik:

[link]

okt. 15. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:

i5 8500-on meg max hackelve megy már a windows 11 is.... 150k-ért kis szerencsével lehet találni talán egy budget gamer laptopot amin full lowon elfutogatnak a játékok 30fps-sel

b verzió: ilyen kaliberű gép + linux + steam.... én is így tolom.... mondjuk ez sok tanulást igényel.... mert nem csak a katt katt katt telepít kategória.

okt. 15. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:
13-as... 8gb ddr4? :D lassan magának a windowsnak a 16 is kevés.... :D
okt. 15. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 jajj egy 8GB-s memória van vagy 6-7000Ft 3 másodperc bepattintani tényleg világvége sz@r konfig.🤣 De a bivaly proci+videokártya szinte tűrhető így 2024-ben is. 😉
okt. 15. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Az feltűnt, hogy egyikben sincs sem "bivaly" processzor, sem videokártya?
okt. 15. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Pffff.

Tele a faxom a lehúzós g'cikkel. Azért a marketplace-es gépért 140k?!

Nem tudom hogy hová valósi vagy, de Pécsen a használt PC-sek 150.000-ért a seggedet is fényesre nyalják!

Bár nem PC hanem laptop, de két hónapja vettem 32.000-ért egy Fujitsu U757-et 3 órás akksival, fél év garanciával.

Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU 2.70 GHz

RAM: 8Gb DDR4

M2 SSD: 256 Gb

Intel® HD Graphics 620

okt. 15. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:

"Bár nem PC hanem laptop"

A laptop is pc.

"Fujitsu U757-et "

Ami a kérdésben olvasható feladatra alkalmatlan...

okt. 15. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:

#19-nek:

Én csak az árkülönbséget akartam érzékeltetni.

A használt, nem boltban vett gépekkel szinte biztos hogy ráfizet. Egyébként kérdés, hogy mennyire komoly játékokat akar? Az enyém a Fortnite-ot simán viszi, de a lányom I3-as PC-jén is gond nélkül fut.

Egyébként pedig azért jeleztem hogy nem PC, mert a paraméterek teljesen mást takarnak egy PC, és egy laptop esetén. Ugyanazokkal a paraméterekkel egy asztali gép, a földbe döngöl egy laptopot.

okt. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!