Vennétek azért valamit, mert nagyon olcsó?
Az első ösztöndíjamból, 30 éve vettem egy (akkor) jó erős középkategóriásnak számító erősítőt (egyben kaptuk meg a fél évet).
Azóta is működik, tökéletesen, soha semmi baja nem volt.
Szóval tartalékba nem vennék, nem szeretem a felesleges holmit, csak a helyet foglalja.
Akkor venném meg, ha családtagnak, barátnak szüksége lenne rá, és árában továbbadnám neki. Vagy ha jelentősebb haszonnal el tudnám adni.
Kérdező, nagyon gazdag lehetsz, ha csak úgy kiadnál 160 ezret olyan dologért, ami nem is az elsődleges lenne, csak tartalék!
160 ezer Ft nagyon sok pénz! Jó, én mondjuk mostanában 200+ ezerért fogok új telefont venni, de azt elsődleges fő használatra! Vagy játszadozom a gondolattal: 180 ezer körül egy 20 terrás külső merevlemez, filmek gyűjtésére.. na de ezek eleve nem olcsó dolgok!
90 ezerért láttam egy (számomra) szuper tv-t, na az olcsó, nem lenne gond kiadni érte ennyit, de nincs rá szükségem, mert a mostani 9 éves tv-m is kb. ugyanezt tudja, jól is működik még, nincs értelme lecserélni a közeljövőben, és helye sem lenne az újnak, akkor minek venném meg?
Legyen valami bármennyire is olcsó, vonzó ajánlat, nem veszem meg, ha nincs rá szükségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!