Az hogy lehetséges, hogy az autó hifi ugyanúgy játsza az SD kártyáról letörölt számokat? 🤔
Figyelt kérdés
Kopra töröltem mindent mindent, aztán betettem, de ugyanúgy játszotta a korábbi számokat, aztán rámásoltam egy új albumot és miután az lement, jöttek a régi számok, de valóban törölve lettek, ezt nem értem..szept. 16. 12:05
1/9 anonim válasza:
Ha még törölni sem tudsz akkor hogy a p.csába bírsz írni?
2/9 anonim válasza:
A gyorsítótárában voltak a régi számok.
3/9 Szirty válasza:
"Az hogy lehetséges, hogy..."
Sehogy.
5/9 anonim válasza:
Azok ott vannak a fejegység belső tárolójában, léteznek ilyenek amikbe már belekerül automatikusan az adat a médiáról (pendrive vagy sd kártya). Fejegységből is töröld ezeket és ennyi.
6/9 anonim válasza:
Csakhogy akkor nem az "sd kártyáról letörölt" számokat játssza, hanem a fejegységbe beírt számokat.
7/9 anonim válasza:
Két dolog lehetséges:
1. Nem törölted a zenéket
2. A hifi a saját memóriájából játsza le őket
8/9 anonim válasza:
"2. A hifi a saját memóriájából játsza le őket"
Ezt mondtam én is, mégis rommá ponztatok gyökerek! :D
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Olvasd el a használati utasítást, hogy az autórádiódnak van-e tároló memória funkciója, bár ez nem a Skynet, hogy mágától bármit is odarak. Formázd le a kártyád, de nem gyorsformázással. Kártya nélkül is lejátsza azokat a számokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!