Régi fajta "dobozos"tv-hez mit kell vennem hogy használni tudjam?Van két okos tv de ezt is szeretném használni,ha megéri ..nem kerül túl sokba a cucc hozzá.
A régi crt tv- ugyanugy lehet tv adást nézni
Annyi csak a különbség hogy a crt tv ken nincs hdmi csatlakozó, igy scart csatlakozóval kell összekötni a set top box ala tv-t
veszel egy ilyen kábelt....
Egyik végét a tv-be dugod, a másik végét a set top boxba, és m,ár nézheted is a szuper adást:)
Ha Digi van, ott ugye (még) nincs idióta set top box, hanem a kábelen jön analógban is az adás, szóval rádugod a TV-re és kész.
Ha van set top box, akkor valóban SCART csatlakozóval tudod összekapcsolni a TV-vel.
Csak most már a szolgáltatók HDMI-s boxot adnak általában.
Valahol még külön kérésre sincs más, vagy nem tudhatjuk, melyikről beszélsz, de kisebb eséllyel mondanám a sikert.
Földi digitálishoz kaphatsz például boltban is.
#6 nekem flip tv van az a T com diszkont cége
Éééés van a set top boxon scart csatlakozó
Szerintem mindegyiken van, mert, mit csínálna a szolgáltató ha valakinek crt tv je van és azon akar tv-t nézni?
Annak nem lenne elérhető a szolgáltatás?:D
A magyarországi szolgáltatók által adott STB-on minden van scart csatlakozo ez tuti
"Szerintem mindegyiken van, mert, mit csínálna a szolgáltató ha valakinek crt tv je van és azon akar tv-t nézni?
Annak nem lenne elérhető a szolgáltatás?:D"
-------------------------
Szerintem azt hiszed bamba szmájli, hogy csak kitaláltam, amiket írtam, azaz nem tapasztalatból írom. Neked van egy (1) tapasztalatod, nekem kicsit több van.
Nincs miről beszélni:
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Az okoskodás nem egyenlő a tudással.
Fura lenen ha a szolgáltatók nem gondolnának azokra akiknek régi képcsöves tv készülékük van... ergo a szolgáltatóknak több eszük van mint neked ez tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!