Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Magam részére szeretném.

Átlag felhasználásra, Youtube, Netflix, internetes böngészés. Játékok max az amivel telefonon játszanék, semmi komolyabb. 80 ezer amit rá tudok szánni.

szept. 1. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Vannak jók olcsón pl. Lenovo, Huawei.
szept. 1. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Redmi pad SE jó lehet, amennyiben a leírtakhoz szeretném használni?
szept. 1. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
szept. 1. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom hogy ebben az árkategóriában milyen tabletet lehet kapni, viszont én mindenképp OLED kijelzőset vennék a filmezés miatt. Sokkal szebb a képe.
szept. 1. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Lenovo vagy Samsung Tablet ajánlanék azok tényleg jók .
szept. 2. 06:10
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Vegyél egy 80 ezer Ft-os tabletet... mégis mit vársz? Ennyiért bármelyik megfelel, nem csak a Samsungok vagy Lenovók. Sok különbség nincs. Olvass teszteket, véleményeket, nézz videókat a kinézett márkákról, nem baj, ha másik modell, lehetnek közös dolgok.

#4 Az OLED-ek egy kicsit feljebb kezdődnek.

szept. 2. 08:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül egy Lenovo Tab M11-et rendeltem, melyhez jár tok és toll is. (90 ezer)

szept. 2. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb pont a határán vagy annal, hogy egy OLED kijelzős cucc is beleférjen. Nem vagyok képben most, de az nagy plusz lenne
szept. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!