Milyen tabletet vegyek?
Figyelt kérdés
A cél az lenne, hogy ráférjen több gigányi sorozat pl, illetve ha úgy van pdf-eket tudjak rajta olvasni, szóval legyen egy ilyen kellemes mérete, ne túl nagy, ne kicsi mert arra ott a telefon, legyen benne tárhely, ne legyen drága és azért ne akadjon a film. Játssza le rendesen az mkv mp4-et2022. jan. 29. 17:34
1/2 anonim válasza:
Beállítottam egy neked megfelelő szűrőt.
Ezeket nézegesd.
Ramból kell min. 4gb, prociból legalább 1.5 vagy magasabb legyen az órajele, tárhely pedig min. 64.
Márkából Lenovo-t, Huawei-t(ha nem zavar a #nogoogle), vagy Realme-t nézegess. Van valami blackview is, de nem sokat hallottam róla.
A kiszemelt példányról nézegess teszteket(pl tech2hu, anonim inc), járj utána alaposan, így biztosan olyat választasz, ami jó lesz.
Olcsóbbakat nem ajánlok, mert lassú memória, elavult processzor és android van, felesleges pénzkidobás, csak szenvedés lenne a használata.
2/2 anonim válasza:
Sem a PDF-olvasás, sem a filmnézés nem különösebben erőforrásigényes. Szerintem 3GB RAM-ig, és 32GB tárhelyig nyugodtan le lehet menni, de persze meg fogják mindjárt cáfolni. Mindenesetre amit csak lehet, memóriakártyán tarts, pl. filmeket. A processzor frekvenciája semmit sem jelent, ha sok, akkor is lehet lassú. Inkább nézegess teszteredményeket, ha ez érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!