Milyen tabletet vegyek? Megéri használatat venni?

Figyelt kérdés

Olyan kéne ami mindennapi használatra és rajzolása jó.

Igazából 2-re lenne szükség de most nincs pénzem.

Szüleimnek kéne, én csak a rajzolást szeretném kipróbálni rajta. Művészetet tanulok szóval nem csak úgy fellángolás. Ha érzem hogy működik akkor vennék egy jobb minőségűt magamnak. Most nincs pénzem de kapok ösztöndíjjat és dolgozni is fogok.

Samsung tab s9 ultrát-t próbáltam ki (tanáromé), az nagyon tetszett csak drága. Az apple termékek nagyon nem vonzanak de gondoltam hogy használtam megérné.

aug. 11. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen rajzolási funkció eléggé megdobja az árát a tollal együtt, szóval egy kicsit drága kipróbálás lenne. Inkább nézegess YouTube videókat ilyen témában. Esetleg olcsóbb megoldás egy alapszintű tablet egy olcsóbb rajztáblával, pl. egy ilyennel (hasraütésre):

[link]

aug. 11. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi,Ilyet próbáltam de nagyon nem tetszik.

Én arra gondoltam hogy veszek egy olcsóbb, vagy egy régebbi jobb minőségűt használtan, és hozzá egy ceruzát. Már vannak olyan ceruzák amik több fajta tablethez is jó. Annyira viszont nem értek hozzá hogy mi éri meg így és mi nem. Pl. Ismerősöm vett egy olcsót, de nagyon akadozik.

Mint írtam alapból kéne egy tablet a szüleimnek, csak jó lenne ha lehetne rajta rajzolni.

aug. 11. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet minden tablethez (valódi, nyomásérzékeny, hegyes) "ceruzát" használni, ahhoz olyan kijelző kell, ami ezeket támogatja, ez modellenként változó. De kb. 100 ezer alatt újonnan (tollal együtt) nem hiszem, hogy kapsz ilyet.
aug. 11. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mennyi pénzed lenne rá, de gondolom a későbbi fizu miatt ezt még nem lehet megmondani. Viszont az előző példáját megerősítve tollal együtt 100 ezer Ft alatt esélytelen!
aug. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!