Az ízesített Terea-k is kilesznek vonva a forgalombol?(IQOS)

Figyelt kérdés

A régi iqos-hoz már nem kapni ízesített dohánytermékeket,viszont az új készülékekhez még van a piacon.Ez ,hogy lehetséges?

Szeretnék venni emiatt egy újat,viszont nem vagyok benne biztos,hogy nem tiltják e be

aug. 25. 10:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
És adjunk rá garanciát neked?
aug. 25. 11:41
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Nem te barom,hanem aki tudja esetleg ,hogy ki lesz e vonva/nem lesz kivonva,az válaszolhatna. :D
aug. 25. 12:18
 3/14 Hintalow ***** válasza:
100%

[link]

Valszeg lesz nèmi utánhúzás,mert a gyártásuk áll le, utána mèg eltart egy darabig amìg a raktárkèszletek kipörögnek.

A règi fajta iqos-hoz való cuccokat szerintem már sacc èv eleje óta vonják ki folyamatosan, azt már szerintem pont emiatt nem is nagyon gyártották/forgalmazták már.

Szóval ha ìzesìtett dohány kell, akkor csak terea játszik, ès abból is lehet feltankolni, mert el fog tűnni pár hónap, max fèlèven belül (a jelenlegi infókat alapul vève)

aug. 25. 12:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm #3 ,én is így tudom.
aug. 25. 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

"én is így tudom."

Akkor mi a kérdés?

aug. 25. 14:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Nyilván nem voltam benne biztos,azért kérdeztem. ;)

aug. 25. 17:02
 7/14 anonim válasza:
Dehogy lesznek.
szept. 13. 12:16
 8/14 anonim válasza:
Terea az nem tünhet, el a sima cigit meg utálom szívni. Remélem ez csak egy rossz vicc hogy a terea el fog tünn!
szept. 13. 12:17
 9/14 Hintalow ***** válasza:
Nem a terea fog eltűnni mint termèk, csak azon belül a kìnálat kb. negyedèt kitevő simán ìzesìtett vagy "pattintós" dohányok.
szept. 13. 12:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Gyártásuk leállt,amik kitartanak a készletek addig kaphatóak.A sima ,nem ízesített tereák és heetsek gyártása nem állt le.Dohányboltban is ezt mondták.
szept. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!