Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen Iqost érdemes vásárolni?

Milyen Iqost érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

A lidlben kapható áfonyás/barackos hevítőrúd bármelyik Iqos készülékkel kompatibilis? Milyen árban vannak ezek a készülékek és melyiket érdemes megvennem? Iqost csak dohányboltban lehet vásárolni?

Milyen nikotinmentes hevítőrudat ajánlanátok ami esetleg jobb mint a lidl ízesítettjei?

Bocsi a sok kérdésért, teljesen vakon vagyok ezzel kapcsolatban. Köszi ha segítesz!

2023. ápr. 22. 21:21
 1/4 anonim válasza:
49%

Nikotinmentes témàban nem tudok segíteni.

Az iqossal kapcsolatban igen, vàrd meg az újj készüléket, aminek a neve Iluma.

2023. ápr. 22. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Egyiket sem. Inkább igyál. Az jobban meglátszik rajtad. Vagy ha mindenképpen valamilyen baromságot szeretnél belélegezni, akkor ukrán cigit. Attól frankó szinkronhangod lesz. Minden más csak illuzió.
2023. ápr. 22. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal az ízesített hevítőrudak pont most fognak kimenni az országból (vagy unióból? Nem vagyok benne biztos.), pont azért, hogy az ember ne divatból/jópofaságból szívja, hanem mert ténylegesen függő és nincs más neki... ami kellemetlen, mert így tőlük is megvan vonva, és még csak nem is tehetnek róla.

Szóval szerintem erre most felesleges lenne rászoknod, csak neked is fájna a fejed mikor végleges kimegy.

2023. ápr. 22. 23:53
 4/4 anonim válasza:
Semmilyet.
2023. jún. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!