Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik webshopból ill. honnan...

Melyik webshopból ill. honnan érdemes férfi karórát vásárolni?

Figyelt kérdés
Órát szeretnék magamnak venni és többé kevésbé már megvan az elképzelés hogy milyet akarok, de mivel egyáltalán nem vagyok jártas a karórák világában ezért mielőtt vásárlásra adnám a fejem, tudnom kell mely boltok jöhetnek szóba.

#karóra #óra webshop
2022. dec. 9. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem tudod mit akarsz venni, miert a konkret boltot keresed? Nezd ki a pontos tipust amit szeretnel vagy azt hiszed hogy szeretnel, aztan keresd ki hol aruljak es mennyiert.
2022. dec. 9. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:

Direkt írtam hogy már megvan mit akarok csak azt kéne tudnom melyik boltból érdemes, mert számomra fontos a megbízhatóság & garancia. Olyan helyről pedig nem szívesen rendelek ahol mindkét tulajdonság híján vannak!

2022. dec. 9. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Es akkor mit varsz? Soroljuk fel az osszes, Magyarorszagrol elerheto, megbizhatonak mminositheto orasbolt, webshop elerhetoseget, hogy neked mar csak a szadat kelljen jo nagyra kitatani es belerepuljon a sult galamb?

Kinezel egy helyet ahol szamodra elfogadhato aron aruljak az adott termeket, es google-ban rakeresel a bolttal kapcsolatos velemenyekre.

2022. dec. 9. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Te jó ég mindössze arra voltam kíváncsi hol érdemes órát vásárolni, erre mást se kapok csak kioktató, flegma fölényeskedést. Gartulálok bár ennyi idő alatt pl simán benyöghettél volna pl 2-3 megbízható webshopot mert még egyszer mondom nem zoknit szerettem volna venni ami tökmindegy honnan, milyen boltból érkezik hanem egy faking órát kb 2-300 ezer Ft értékben.

Egyébként ne fáradj faszi, már kinéztem 2 boltot és kéépzeld még ahhoz is volt energiám hogy kiválasszam a nekem megfelelő típust és márkát!

Pusztán egy megerősítés kellett volna hogy xy oldaltól pontosan mit várhatok. De mindegy megoldottam tehát kösz a semmit kedves nárcisztikus honfitársam.

PS: Na ezért tart itt ez az ország mert még egy ilyen szimpla kérdésre sem várhat értelmes választ az ember :DDD

2022. dec. 9. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat, ocsem, ha neked az az elvarasod hogy valaki _helyetted_ hasznalja a google-t a te szajized szerint csoportositva az eredmenyeket es egybol oda is tolja kanallal a szad ele, akkor sok sikert a tovabbiakhoz.
2022. dec. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!