Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes olyan webshopból...

Érdemes olyan webshopból rendelni, ami árukeresőn nem megbízható? Ezek adják a legolcsóbban az adott terméket nem is kevéssel.

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát, olcsó húsnak híg a leve, most ha egy gépet veszel 20%kal olcsóbban, de nem tudod gariztatni, nem lesz jó valami akkor azt a 20%ot lehet később szervízeléssel 2x megfizeted. Van amit érdemes, de gépet nem, max alkatrészt. Lehet bontot, visszaküldött termékekből rakták össze vagy más oka is lehet.
2021. jan. 31. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jan. 31. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, amit nem a "megbízható bolt" jellegű helyen vettem, hanem egy sokkal kisebb cégtől. Lehet ez is jó döntés (40%-kal olcsóbb volt a termék, annyi, hogy csak angol nyelvű menü volt rajta, és garanciális szervízhálózata nem volt Magyarországon, azt hiszem, Csehországba küldték volna, ha meghibásodik), de sokkal körültekintőbbnek kell lenni, és hát igen, van benne kockázat. Ha rosszul jársz, csak magadat hibáztathatod, ha "megúszod", örülhetsz. (Én "megúsztam", de ez nem garancia semmire. De én úgy voltam vele, hogy a termék nem ér nekem annyit, amennyiért a többi cég árulja. 30 ezer forintot fizettem, és nem volt létszükséglet, nem lett volna nagy gond, ha hosszabb ideig nélkülöznöm kell, amíg javítják, úgy gondoltam, ennyi kockázatot vállalok, drágább terméknél nyilván nem érte volna meg.)
2021. jan. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!