Vettem egy dyras Televíziót Youtubos,de ha belépek az exit gombal nemtudok kilépni, mi lehet az oka?
Elcsépelt szófordulat, de valószínűleg azért, mert Dyras.
Nem lehet a forrásválasztó menüben visszalépni?
A Dyras eddig csak háztartási kisgépeket gyártott, de abban se valami fullos minőségű, erre most belevág a szórakoztató készülékekbe, és valaki elhiszi, hogy jó lesz?
Én is csak ugyanazt tudom mondani, “olcsó húsnak híg a leve”, nem mindenben éri meg spórolni, és ha bolt helyett magáról a termékről van szó, konkrétan egy olcsóbb márkás műszakiról, na az olyan is!
Anno 10 éve egy kábeltévé szerelő ismerősünk mondta, volt már dolga 50 ezer Ft-os Gaba tv-vel is, meg 55 ezres Samsunggal is, árban nem nagy különbség, menüben viszont ‘ég és föld’, a Samsungot 2 perc alatt beállította az előfizetőnek, a Gabával viszont még 35-40 perc után is csak szenvedett (bonyolult menü + lassú betöltés)!
Szóval, kérdező, az ilyen dolgokkal abszolút nem éri meg spórolni, nem kell feltétlenül méregdrágát venni, márkásak is vannak relatíve olcsón, és azok tényleg jók, nem csak a márka dominál! Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips, Hisense - ezek jók inkább!
#4 első mondatához:
A Dyras már 35-40 évvel ezelőtt is gyártott szórakoztató elektronikai készülékeket...
"Nem a Tv kell ócsároni hogy Kínai nem rossz tévék!"
Akkor úgy fogalmazok, hogy a jó nem ilyen.
Most már így megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!