Mennyi idő, mire a mediamarkt kiszállít egy tv-t? Tapasztalatok?
szia Kérdező
Én is hétfőn rendeltem egy tv-t a mediamartban
Nálam is a "feldolgozás alatt" nál tart a dolog
Eddig ha rendeltem bármit, ha délelőtt rendeltem általában már másnap megkaptam
Most meg még aza az üzenet se jött meg hogy "átadtuka szállítónak"
Mindenki szabin van vagy mia tosz van ott?
Amugy amig nem jön értesítés a mediamarttól hogy átadták a szállítónak, és utána a postavagy amelyik cég szállítja nem értesít addig ne nagyon reménykedj hogy holnap megkapod.
Szerintem szabin vannak sokan az leheta bibi
Mindenestre kiváncsi vagyok mikor érkezik meg a soroksári logisztikai raktárukból Újpestre aza nyamvadt tv.
De mondom nekem eddig mindent 1-2 nap mulva meghoztak, méga hűtőgépet is 2-3 éve!
"Ez azt jelenti, várhatóan holnap délelőttig viszik, rosszul írták e-mailben és mondták."
Amíg nincs értesítés a szállításról, addig ne várd.
Kérdező
nekem éjjel 3 kor megjött az email hogy átadtáka postának, és gyakorlatilag vele egyidőbena posta jelezte hogy csomagot adtak fel nekem
Tehát mostmár csaka kézbesítésre kell várnom
Nálad mi újság?
#9 ugyanez :) nem ertem amugy, mivel kulon checkbox volt, hogy magyar postaval kerem a szallitast, amit nem jeloltem be, dehat ha a posta hozza akkor hozza az…csak a posta csigalassu, en nem is varom hogy a heten megjon, Szegedre rendeltem.
Eleg szomoru, hogy ilyen sokat kell varni egy rendelesre…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!