Hol helyeznétek el egy 4G routert, hogy a lehető legjobban kapja a jelet?
Szóval annyi a sztori, hogy kiköltöztem az erdőre és itt csak így tudtam megoldani a netet egyelőre, egy vodafone 4G router és a vodafone wifi bárhol szolgáltatása. A router jelenleg a földszinten van a konyha ablakban, de szerintem lehetne egy kicsit javítani a helyzeten. Nem működik rosszul, de azért ha 5-en rácsatlakozunk kicsit megtorpan. Na most azt szeretném tudni, hogy van jelentősége, hogy hová teszem a routert vagy van esetleg hozzá valami kiegészítő vevő antenna ami segít jobb jelet kapni (azt hiszem itt csak 3G-n működik jelnleg, a letöltés max 2mb/sec volt eddig), vagy alufóliából hajtogassak antennát neki? Bármit meghallgatok, és előre is nagyon szépen köszi! Remélem érthető milyen bajom van 🤣
Ja és 1 emelet van meg padlás is, csak ugye ha a padlásra rakom mondjuk akkor nem kell időjárásálló legyen?
Sima ZTE router, gondolom Magyarországon is ezt adják vele.
padlas az nem teto, miert kellene idojaras allonak lennie? Beazik?
ugylatom antena ehhez nem csatlakoztathato
3G megszunt es mindenutt megfog idovel
jel eroseget kijelzi szoval azzal tudod detektalni hol a legjobb neki
ha ez a kis telo nagysagu fekete router
Minél magasabbra rakod annál jobb lesz a vételi térerő, de még az adási is szóval nem fog összeomlani sok készülék kapcsolódásakor.
Szóval mehet fel a padlásra, időjárásvédelmi célból berakva 1 műanyag dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!