Van magyarországon 4K tv adás?
Csak mert mostmár gyakorlatilag minden tv 4K. Aztán lehet nincs is 4K tv adás.
Jó oké tudom hogy az okos tv nem csak tv adások nézésére való de hááát akkor is mind3ek a 4K tv egy átlag tv nézős embernek?
Valamilyen szinten 'valid' érv, de a streaming szolgáltatók algoritmusa az alapján ajánlja elsősorban a tartalmakat, amit nézel.
De ha nem célirányosan ülsz le tartalmat fogyasztani, akkor kb ugyanott vagy, mint amikor a csatornákat böngészed percekig, mintha az appban böngésznél fel-alá.
#8 vagyok. Én relatíve a fiatalabb vagyok (37), és félre ne értsétek, nem vagyok ellene a streamingnek, vannak nagyon jó tartalmak, de például tv-ben az ÉLŐ adás, ha valami fontos esemény, szenzáció történik, azonnal elsők között értesülni róla, vagy valami tehetségkutatóban szavazni a kedvencre, esetleg Forma-1-ben szavazni “a nap versenyzőjére” - ilyesmi dolgok, amiket a streaming soha nem fog tudni kiváltani!
Filmekből meg vannak olyanok, régebbiek, amik neves stúdiókban készültek, tehát nem a streaming saját gyártása, legfeljebb csak vetítési jog van rá, és ha az lejár, kikerül a film a kínálatból...
Filmekkel kapcsolatban nekem az az álmom, hogy venni egy jó nagy kapacitású külső merevlemezt, és arra letölteni egy rengeteg jó filmet, legalább 1080p-ben, de persze ha elérhető 4K-ban, az mégjobb. Örök kedvenceimet mindenképp, meg amik még szintén egész jók.
Külső fizikai tárhely, offline - na azon lehet full biztonságban tudni egy filmet, hogy örökre bármikor, ingyen, és reklámmentesen elérd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!