Elromolhat egy LG 50ur73006la TV , ha a radiátor fölé szerelem fel konzollal?
Figyelt kérdés
Sajnos csak így tudom megoldani, mert két oldalt szabad nyílás van. A fal 2,4 méter magas 600x1200 méretű radiátor lesz alatta. A kettő közé pedig egy polcot gondoltam felfúrni , hogy ne közvetlen kapja a tv a hőt és nem is teljesen a plafonig engedném fel.aug. 14. 06:54
1/6 anonim válasza:
Majd legfeljebb sűrűbben cserélgeted a tv-t.
2/6 anonim válasza:
Nagyon nem tenne ez jót neki mert a hőt kapni fogja ezerrel. Alá polcot felfúrni nem egy rossz ötlet, mégis jobb a semminél ha nagyon nincs más lehetőséged. De ha a fal hideg akkor viszont az lehet gond hogy egyik oldalról a hideget kapja, másik oldalról a meleget és nem üzeme akkor épp mert belül elkezdhet párásodni ami már zárlatot is okozhat az áramkörökben. Nem véletlen mondják azt hogy ha veszel egy elektromos eszközt és a hidegből beviszed a melegbe akkor várj 20-30 percet a bekapcsolással hogy átmelegedjen a szoba hőmérsékletére mert párásodhat belül és zárlatot okozhat, annak ki kell száradnia. A TV-det így is kinyírhatod, és hiába alulra a polc szigetelésnek sokat nem fog segíteni.
3/6 anonim válasza:
Nálunk mellette van (az egyik oldalánál) a raidátor és semmi baja a tévének, de ugye a meleg felfelé száll, így alatta már nem biztos, hogy jó lenne, meg úgy nagyobb felületen éri a meleg. Meg ugye mi tetőtérben vagyunk, le van szabályozva a fűtés, alig megy valamennyit. A konyha hője és az elektromos berendezések befűtik.
4/6 anonim válasza:
"a meleg felfelé száll"
Hősugárzásról nem hallottál még?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nagyon rossz ilyen szempontból ez a fal. Hideg nem lesz a fal , mert túloldalt a konyha van és fürdő. Két oldalt pedig szoba, ezért egyébként nem fog maxon menni ez a radiátor inkább csak ilyen kiegészítő fűtés, de akkor sem jó ötlet ezek szerint oda tenni. Megpróbálok még valamit kitalálni rá. De tudom , hogy felfelé száll a meleg csak bíztam benne , hogy egy bizonyos szintig nem okoz majd neki gondot.
aug. 14. 09:21
6/6 anonim válasza:
Ha 40 fokos víz kering benne, akkor nem lesz gond. 60 foknál már problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!