Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az igaz, hogy tévét nem jó...

Az igaz, hogy tévét nem jó radiátor közelében elhelyezni?

Figyelt kérdés

Szobát bérlek, holnaptól lesz egy okos lapostévém. A tévéasztal a radiátor mellett áll. Eddig egy régi képcsöves tévé állt rajta, holnap leviszem a konténer mellé, de amúgy működik, nem ment tönkre a 9 év alatt, amióta itt lakom, bár nem sűrűn néztem.

Valóban tönkre mehet a lapostévé, ha radiátor mellett van? Ma hallottam ezt. Máshova sajnos nem igazán tudom elhelyezni, elég kicsi a szoba.

2022. jan. 11. 22:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Hacsak nem közvetlenül a radiátoron van, akkor nem lehet baja. Nálam a kandalló felett van, és tökéletesen működik évek óta. Ha egy 30 centit adsz neki, perfect.
2022. jan. 11. 22:13
 2/23 anonim ***** válasza:
40%
az 2tvm van radiátor mellett 10+ éve..semmi baja 1iknek se
2022. jan. 11. 22:13
 3/23 A kérdező kommentje:
A max. távolság amit adni tudok, pont 30 centi. :)
2022. jan. 11. 22:20
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

A régi tv-t ne tedd a szemétbe, az elektronikai hulladék. Nem fogják elvinni, sőt ha kideritik hogy te tetted oda még valagba is rúgnak.

Az új tv-nél meg az a lényeg hogy ne melegedjen túl.

2022. jan. 11. 22:29
 5/23 A kérdező kommentje:
4: Csütörtökönként van lomtalanítás.
2022. jan. 11. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
67%

Meg kéne már tanulni a helyes hulladék kezelést... Lomtalanításkor sem rakhatod ki a tv-t!

Lomtalanításkor mit nem dobhatok, rakhatok ki?

NEM helyezhetünk ki: vegyes háztartási hulladékot, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett hulladékot, veszélyes ill. speciális kezelést igénylő hulladékot

(pl. elektromos és elektronikai hulladék),

építési és bontási törmeléket, gumiabroncsot, zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű), szénport, hamut, földet, elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot, gépjárműroncsot.

2022. jan. 11. 22:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Hollandiában élek. A főbérlőméké volt a tévé, ők mondták, hogy rakjam ki. Utánakerestem, ha jól értelmezem, itt legális kirakni.
2022. jan. 11. 22:54
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

A félvezetők nem szeretik a meleget.

Pl. nekem az autó kihangosító bluetooth egységét túl körbeépítették, nyáron egyre többször kihagyott, télen meg rendbejött, mielőtt meghalt.

2022. jan. 11. 22:55
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
7 hihető, németeknél is a mosógép meg mikró is mehetett ki, csak be kellett jelölni.
2022. jan. 11. 22:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem igazán látok más módot, mint tartani a maximális harminc centit, és esetleg csak akkor fűteni, ha tényleg muszáj. Átrendezni sajnos nem tudom úgy a szobát, több szempont is közrejátszik, így látatlanban nehéz lenne elmagyarázni.
2022. jan. 11. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!