Az igaz, hogy tévét nem jó radiátor közelében elhelyezni?
Szobát bérlek, holnaptól lesz egy okos lapostévém. A tévéasztal a radiátor mellett áll. Eddig egy régi képcsöves tévé állt rajta, holnap leviszem a konténer mellé, de amúgy működik, nem ment tönkre a 9 év alatt, amióta itt lakom, bár nem sűrűn néztem.
Valóban tönkre mehet a lapostévé, ha radiátor mellett van? Ma hallottam ezt. Máshova sajnos nem igazán tudom elhelyezni, elég kicsi a szoba.
A régi tv-t ne tedd a szemétbe, az elektronikai hulladék. Nem fogják elvinni, sőt ha kideritik hogy te tetted oda még valagba is rúgnak.
Az új tv-nél meg az a lényeg hogy ne melegedjen túl.
Meg kéne már tanulni a helyes hulladék kezelést... Lomtalanításkor sem rakhatod ki a tv-t!
Lomtalanításkor mit nem dobhatok, rakhatok ki?
NEM helyezhetünk ki: vegyes háztartási hulladékot, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett hulladékot, veszélyes ill. speciális kezelést igénylő hulladékot
(pl. elektromos és elektronikai hulladék),
építési és bontási törmeléket, gumiabroncsot, zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű), szénport, hamut, földet, elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot, gépjárműroncsot.
A félvezetők nem szeretik a meleget.
Pl. nekem az autó kihangosító bluetooth egységét túl körbeépítették, nyáron egyre többször kihagyott, télen meg rendbejött, mielőtt meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!