Az igaz, hogy tévét nem jó radiátor közelében elhelyezni?
Figyelt kérdés
Szobát bérlek, holnaptól lesz egy okos lapostévém. A tévéasztal a radiátor mellett áll. Eddig egy régi képcsöves tévé állt rajta, holnap leviszem a konténer mellé, de amúgy működik, nem ment tönkre a 9 év alatt, amióta itt lakom, bár nem sűrűn néztem.
Valóban tönkre mehet a lapostévé, ha radiátor mellett van? Ma hallottam ezt. Máshova sajnos nem igazán tudom elhelyezni, elég kicsi a szoba.
2022. jan. 11. 22:05
21/23 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel kiraktam, estére már sehol sem volt, csak úgy, mint a többi dolog. :)
20: Tudom, de itt most nincsenek mínuszok. Meg amúgyis online rendeltem (Mivel itt most lockdown van, csak a létfontosságú üzletek vannak nyitva.), dolgoztam, mikor kihozták, főbérlőmék átvették, vagy öt órát állt, mire üzembe helyeztem.
2022. jan. 14. 07:06
22/23 anonim válasza:
Ott még van olyan, hogy főbérlő? Nem a tulajdonostól béreltek?
23/23 A kérdező kommentje:
22: Szobát bérlek.
2022. jan. 14. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!