Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tenyleg lessz 720 meg ps4 ha...

Tenyleg lessz 720 meg ps4 ha igen mikora varhato vagy az egesz fake?

Figyelt kérdés
legyszi ha tudjatok hogy mikor akkor irjatok vmi linket ahol olvashatokn roluk vagy videot koszonom!
2010. nov. 1. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lesz.

Hivatalos időpontok nincsenek, egyesek szerint 1-2 évig még egyik sem várható.

2010. nov. 1. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Még soká lesz, de addig Orbán elintézi hogy ne legyen rá pénzed.
2010. nov. 1. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
a masodik valaszolonak leszarom orbant nekem obama juttot amugy meg a jo k*rva any*dat te rohadt kommunista igy jartal koltozz ell onnan ahogy a te gyurcsanykad is mondta!! az elsonek meg koszonom a valaszt akkor veszek egy xbox 360 slimet : D
2010. nov. 2. 03:18
 4/11 A kérdező kommentje:
a masodik valaszolonak leszarom orbant nekem obama juttot amugy meg a jo k*rva any*dat te roh*dt kommunista igy jartal koltozz ell onnan ahogy a te gyurcsanykad is mondta!! az elsonek meg koszonom a valaszt akkor veszek egy xbox 360 slimet : D
2010. nov. 2. 03:21
 5/11 anonim ***** válasza:
A Sony a PS3-mat 2016-ig tervezte!
2010. nov. 2. 09:05
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsonak engem az xbox erdekelne esetleg tuddod hogy azt meddig tervesztek (a legujabbat a 250 gb sat)?
2010. nov. 2. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

a masodik valaszolonak leszarom orbant nekem obama juttot amugy meg a jo k*rva any*dat te rohadt kommunista igy jartal koltozz ell onnan ahogy a te gyurcsanykad is mondta!! az elsonek meg koszonom a valaszt akkor veszek egy xbox 360 slimet : D"

Hehe, nagy barom vagy te is hallod-e, az ékezetek hiánya miatt gondoltam rögtön hogy valami turpisság van a dologban, de engem itt Kanadában nem nagyon érint hogy miért vagy kommunista. :)

2010. nov. 3. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:

legújabb a 250 gb Xbox360 ugyan olyan teljesítményű mint a Régi fajta Xbox 360!

De azt fogalmam sincs mennyi időre tervezte az MS!

2010. nov. 3. 10:51
 9/11 A kérdező kommentje:
utolso elottinek hasznalhatok valaszt es utalom a komcsikat ahogy a kapitalistakat is!
2010. nov. 3. 21:23
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor lehetseges hogy a ps3 at tovabbra tervesztek es mire lessz xbox 720 meg a ps3 jolessz boven csak azert irom mert olvastam vmelyik kerdes kommentjeben hogy a ps3 ban 8 magos proci van vagy csak ilyen kocsog ps3 fanboy? a valaszt koszonom elore is
2010. nov. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!