Nagy bajban vagyok! Van egy videoton DC 2050E típusú hangfalpárom, amiket ma vettem. Valaki tud segíteni? A többi lent ⬇️
10-es vagyok.
Ezt találtam, lehet hogy érdekes számodra.
https://www.youtube.com/watch?v=SPIdgw4DE1g&ab_channel=Walte..
10/11 (2024.07.28 09:18): És minden kérdéshez kell valamit oda böfögnie, függetlenül attól, hogy ért-e hozzá vagy sem, és aztól is, hogy mekkora szamárság amit odaböffent. Csak a sok laikus a felhasználói név láttan nyomja neki a zöldet, mert biztos milyen okos. Hát nem. Ezer meg ezer válasza van ami teljes örület. És itt is látható, hogy ezt tette. Azt sem képes felfogni,hogy néha egy-egy tök laikus teszi fel a kérdést az nem akadémiai székfoglaló precizitású. Itt például teljesen lehetett érteni,hogy mit akart a kérdező. De a kötekedés az jobban esik "emberünknek".
És, hogy valami konkrét is legyen:
A "Patex" család használata itt most elég sokat rontott a helyzeten. Azt eltávolítani nagyon nehéz lesz. Talán az egyetlen járható út, ha a többiek által is javasolt profi javító kérsz meg erre. Talán még menthető valami abból a hangszóróból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!