Milyen fejhallgatót érdemes venni PC-hez és TV-hez?
Sziasztok!
Szeretnénk venni egy fejhallgatót, mert ki akarjuk küszöbölni, hogy időnként engem zavar, ha a párom TV-zik, időnként pedig őt, ha én gépezek (olyan távolságban vagyunk, hogy áthallatszanak a hangok). Egy fejhallgató megoldaná ezt a problémát.
Viszont így olyat keresünk, ami egyrészt vezeték nélküli, másrészt pedig ha van rá mód, akkor dongle nélkül képes csatlakozni eszközökhöz (vagyis az eszköz hozzá), mert az elég kényelmetlen lenne, ha a dongle-t mindig át kéne dugni, attól függően, hogy épp a géphez vagy a TV-hez szeretnénk csatlakoztatni.
Mivel alapvetően nem a legfullosabb hangminőségért szeretnénk ilyet venni, ezért túl sok pénzt nem is szánnánk rá. Olyan 30-40 ezerre gondoltunk.
Létezik ilyen eszköz? Tudtok ajánlani konkrét terméket? Soha nem volt fejhallgatóm nem tudom, hogy mit illik ilyenkor figyelni, illetve mi fedi le a mi igényünket. A gép és a Tv is bluetooth-képes.
Köszönöm!
Pl. Jbl tune 670
40 ezerért kapható,zajszűréses
Szerintem ti 10 évvel ezelőtt vagytok, manapság simán jó lehet bluetooth-tal mindent is. Még vannak olyan eszközök is, amikkel a kompetitív játék is élhető.
Ezért szokás mondani az IT-ra, hogy sosem áll meg. Ha nem jársz utána a dolgoknak lemaradsz és hülyeséget mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!