Érdemes venni tv-hez fejhallgatót?
Figyelt kérdés
Egy samsung tv-n szoktam jobb minőségű filmeket nézni de a hangszórói tipikus tv hangszórók. Mivel a szoba elég kicsi így hangprojektort vagy mozi hangrendszert nem lenne érdemes venni szerintem. Ha pedig érdemes venni filmezéshez fejhallgatót akkor mire kell figyelni és milyen típust ajánlotok?
A válaszokat előre is köszönöm
2021. dec. 29. 19:54
1/3 anonim válasza:
Valakitől nem tudsz kölcsön kérni kipróbálásra? Nem olcsó egy jobb aztán ne vedd meg úgy, hogy kiderülhet, nem is jó neked.
3/3 anonim válasza:
TV-nél szerintem fontosabb a tér, inkább egy jobb hangszórót.
Mondjuk ez már nagyon jó:
Figyelni kell ennél a típusnál hogy a 31731022100 a cikkszám, a V2-es nem sikerült ilyen jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!