Milyen walkmant érdemes venni így 2022-ben?
Vegyél a mobilhoz külső DAC/amp-ot, amihez egy normális, minőségi fülest vagy fejest csatlakoztatsz.
Nem értem mi bajod a mobilokkal, nem csak mp3 van a világon. Én raktam DSD , SACD formátumot is a telefonomra, mikor volt hozzá külső hordozható DAC-om, szerintem ennél feljebb már nem igen lehet komolyabb formátumról beszélni egy mobil eszköz esetében. Ezek már nem Walkman-ek bármennyire is fáj. :)).
Vagy, ha egyszerűbb utat választod, akkor meg veszel egy DAP-ot és kész. ( Digital Audio Player)
Hogy letöltögeted a zenét vagy pl egy Tidal Hifi előfizetést használsz, az már csak rajtad múlik. A minőség a forrástól, DAC-tól, erősítő-től, füles/fejestől függ és a leggyengébb láncszem határozza meg.
A walkman a kazettásnál kezdődik...lett discman...volt mini disc...jött az mp3...mp3 walkman.
Azért tudd már, mert küldök én neked kazettás "walkmant" 200e-ért:DDD
Nehéz az élet...
Ha már Sony, ezt nézted már?
3-as. Megnéztem ezt a DAP-ot. Ugyanarra gondoltunk, Én is ilyet keresek, csak nem ismertem ezt a nevet rá, ezért hívtam walkmannek :D
6-osnak köszönöm a választ, jó modellnek tűnik, megfontolom.
A többieknek köszönöm, hogy nem sikerült a kérdésre válaszolni, csak kötözködni.
Itt vannak ilyen filléres csak zenehallgatásra való holmik: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!