Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen walkmant érdemes venni...

Milyen walkmant érdemes venni így 2022-ben?

Figyelt kérdés
Igen-igen, tudom, a CD-s korszak vége óta már csak a Sony hívja néhány modelljében walkmannek, de Én ki nem ejtem a billentyűzetemen az "mp3 lejátszó" nevet, úgyhogy a továbbiakban is walkmanként fogok utalni rájuk. Na szóval az elsődleges szempontok nekem az ára, a támogatott filetípusok mennyisége, és a minősége lenne. Persze jó ha sokáig bírja az aksi, ha nagy a tárhelye és lehet SD-kártyával is bővíteni, és ezek alapján is fogok mérlegelni. De elsősorban nekem az a lényeg, hogy minnél több filetípust felismerjen (elsősorban hi-res formátumokról beszélünk), és hogy minnél jobb hangzása legyen azért a pénzért amit kapok (persze ez utóbbi a fülesen is múlik, de azokban jobban otthon vagyok, így már van is néhány kiszemeltem). Ami az árat illeti, valahol a megfizethető kategóriában szeretnék keresgélni. Természetesen nem 15ezerért akarok walkmant vásárolni (ennyi erővel használhatnám a telefonom is zenehallgatásra), de nem is az 1milkás Sony modellek érdekelnek, amiket néztem, hogy azok a high-endek. Olyan 100-200K környékén nézelődnék. Ezeknek a feltételeknek megfelelve melyek lehetnek a legjobbak?

2022. jún. 9. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20#

Köszi, ebből lementettem szövegfájlba trollkodáshoz

2022. jún. 11. 16:45
 22/24 anonim ***** válasza:
A 96kb/S az mióta számít jónak!
2022. jún. 11. 17:05
 23/24 anonim válasza:

Valami oka csak van, hogy árulnak nagyfelbontású lejátszókat, többszázezerért. Őszintén azokat nem ismerem. Amit használok, arról tudok írni. Olcsó teló, Lotoo PAW-S1-el. Igen kellemes a hangja a teló dac-hez képest. Fiio, ibasso, cyrus soundkey dac-k nem annyira hallható a különbség. Nem a kommentekre hallgatnék, hanem a fülemre. Visszaélve a jogommal, rendeltem neten sok fajtát, összehasonlítottam, ami nem kellet 14 napon belüli visszaküldés...

És ami baromi fontos egy jó füles. Ibasso, vagy valami hibrid. Amit sikerült jól összeraknom, KZ zsx(kínai AliExpresses)hibrid tiszta ezüst 4.4 szimmetrikus pentaconn vezetékkel.

Így a végén még megjegyezném, hogy csak a Sony hívta walkman-nek a kazettás magnóját. Le volt védve a név. A CD volt discman a kis TV watchman.

2022. jún. 11. 18:15
 24/24 anonim válasza:

23 vagyok

A kínai-n kívül rengeteg fülesem van még. Ibasso IT01s is nagyon ott van, Jbl club sorozat is kellemes csalódás.

2022. jún. 11. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!