Milyen walkmant érdemes venni így 2022-ben?
20#
Köszi, ebből lementettem szövegfájlba trollkodáshoz
Valami oka csak van, hogy árulnak nagyfelbontású lejátszókat, többszázezerért. Őszintén azokat nem ismerem. Amit használok, arról tudok írni. Olcsó teló, Lotoo PAW-S1-el. Igen kellemes a hangja a teló dac-hez képest. Fiio, ibasso, cyrus soundkey dac-k nem annyira hallható a különbség. Nem a kommentekre hallgatnék, hanem a fülemre. Visszaélve a jogommal, rendeltem neten sok fajtát, összehasonlítottam, ami nem kellet 14 napon belüli visszaküldés...
És ami baromi fontos egy jó füles. Ibasso, vagy valami hibrid. Amit sikerült jól összeraknom, KZ zsx(kínai AliExpresses)hibrid tiszta ezüst 4.4 szimmetrikus pentaconn vezetékkel.
Így a végén még megjegyezném, hogy csak a Sony hívta walkman-nek a kazettás magnóját. Le volt védve a név. A CD volt discman a kis TV watchman.
23 vagyok
A kínai-n kívül rengeteg fülesem van még. Ibasso IT01s is nagyon ott van, Jbl club sorozat is kellemes csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!