21/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy a szobám-ba nem tudnám eltárolni a sok műsoros DVD-t
jún. 23. 22:00
22/24 anonim válasza:
Nekem két, szűkebb érdeklődési köröm van, 2004 óta. Egy ideje két példány DVD-n és egy példány HDD-n tartva az anyagot. Az egyik példány dvd lemezek kettő darab, egyenként ezer lenez tárolására alkalmas alu kofferben vannak, a másik példány dvd tartó cippzáras izékben, vagy 25 db-os "toronyban", a harmadik egy terás hdd-ken (ebből elég 5 db).
Ez már nagyon nagy teher, a lakás térfogatát tekintve. :D És lassan azt is figyelembe kell venni, hogy ha az esélyeket tekintve 15 éven belül meghalok, ezeknek a tartalma már a kutyát nem fogja érdekelni. :D :D :D
23/24 anonim válasza:
Én nem nevezném elavultnak inkább csak kevésbé népszerűnek. Én szeretem a DVD-ket van egy feelingje, és az olyan blu-ray lejátszó ami visz DVD-t is + olyan tv amiben van képfeljavítás funkció teljesen élvezhető minőségű a DVD is. Meg vannak olyan filmek / sorozatok amik DVD-n bővített formában kerültek kiadásra és azokat a bővített jelenetes filmeket / sprozatokat nemigen lehet máshol megtalálni. Én mai napig megveszem a kedvenc filmjeim DVD-n vagy blu-ray en. Akinek meg nem tetszik vagy szerinte elavult így járt. Meg még CD-t is szoktam venni mivel annak a hang minősége nem ér fel semmilyen digitális tömörített formátummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!