Elfelejtettem lemondani az xbox game pass-t es levonta a kartyamrol. Pont ma telt le az 1 honap. Vissza lehet igenyelni?
Figyelt kérdés
máj. 25. 15:57
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi de itt valamiert nem mutat lehetoseget visszateritesre. Lemondtam de nincs olyan opcio h visszaterites
máj. 25. 16:54
3/10 anonim válasza:
Nem kell ezzel megvárni az utolsó napot, addig mindenképpen él az előfizetés.
4/10 Közveszélyes Kontár válasza:
csak mert nem hasznaltad ki elvileg ez autamatikusan nem jelenti azt hogy visszakellene teriteniuk (mert "veletlen" nem mondtad le)
de erre alapozva ha megis probalkoznal irni kell nekik es hatha
5/10 A kérdező kommentje:
Nem is arra hivatkozok hogy nem hasznaltam ki. Hanem hogy elfelejtettem lemondani. Teljesen uj az ehavi elofizetes. Ma kezdodott ezert mondom hogy nem is hasznaltam meg.
máj. 25. 18:08
6/10 anonim válasza:
"Hanem hogy elfelejtettem lemondani. "
A fenét sem érdekli.
7/10 A kérdező kommentje:
Hat mindenesetre irtam nekik email-t majd kiderul mit szolnak hozza
Koszonom a valaszokat
máj. 26. 00:19
8/10 anonim válasza:
A GamePass (meg általában az összes többi) pre-paid rendszerben működik pont úgy, ahogy a kártyás telefonok. Előre fizetsz, így visszatérítésre sok esélyed nincsen szerintem. Mond le most és használd egy hónapig, ha már így esett.
9/10 A kérdező kommentje:
Vissza teritik. 5 munkanapon belul
Ez mar csak a banktol fugg hogy mikor.
Igy mar nem tudom hasznalni sem a game pass-t ami persze nem problema.
máj. 28. 22:53
10/10 A kérdező kommentje:
Meg is erkezett a penz
Koszi azert a segitseget
máj. 29. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!