JVC HiFi erősítő: Milyen problémát keressek, ha a hanzásból hiányzik a telt basszus?
5x100W teljesítmény, sztereóban használom, de a hangzás nem szép, olyan, mintha közép hangsugárzókat hajtanék túl erős méllyel. Másik erősítóvel használva sokkal dinaminusabb a hangzás kevesebb teljesítménnyel is.
A beállítások jók, megvan a kézikönyve is, átnéztem, semmit nem csinálok rosszul. Nem tudom elképzelni, hogy hibátlan erősítővel ennyire vérszegényen szóljon.
+1: a hátsó hangszórók kimenetén all stereo módban is ugyanolyan a hangzása. Szal pocsék.
Egy házimozi erősítőn soha nem fog úgy szólni a zene, mint egy sztereo 2.0 hasonló ár kategóriás eszközön.
5x100W-ot felejtsd el, és ez csak az egyik része a dolognak, kérdés milyen hangfalaid vannak és mekkora érzékenységgel bírnak. Nekem is volt 5.0-ás erősítőm plusz SUB, a zene akkor sem volt nagyon élvezhető, filmre jó volt.
A zene eleve 2 csatornás, ha 5.0-ban akarod hallgatni, akkor megpróbálja kikeverni és az lesz belőle, amit hallasz. Ha nincs más megoldás, akkor csak a frontot használd zenehallgatásra, ha túl vékony és még hosszú is a hangfalkábel, az is közrejátszhat a hangzásban.
Egyszer hallottam komoly házimozi erősítőt zenére, de a két front meg az erősítő több, mint 2M Ft-ba került, ennyiért azért lehessen már zenét hallgatni házimozi erősítőn. :)) Gondolom a tiéd nem ezt az ársávot képviseli:) Szóval én csak a frontokat használnám zenére első körben, es szereznék be egy SUB-ot, ha már 5.0 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!