Lehet még kapni sima FullHD TV-t? És nem SMART TV-t?
Úgy tűnik, hogy 10 év után lassan új TV-t kell vennünk. Én nem vagyok ultra-ultra-ultra-HD-mániás, de ahogy néztem, nemnagyon vannak már csak UHD meg 4K TV-t. Gyártanak még egyáltalán FullHD-t?
A SMART funkció sem volna muszáj, mert van egy Firestick erre a célra. De gondolom az már nem opció, mert mindegyik SMART TV.
most akkor a smartsag nelkuliseg kevesbe fontos?
sajnos nem hogy butatv ket is gyartanak de sima HD tvket is sot nem igazan szabvanyos kisfelbontasuakat is
te hol nezelodsz?
neten keresgelj
oke hogy egy muszaki holtba nem feltetlen lesz a polcon
de rendelesre ott is hozathatnak
viszont webshopba talalhatsz
aztan amugy hasznaltal mi bajod? Garisan bolt is adhat
jo regit ha neked az kell
FHD 1080p az teljesen alap manapsag is, atlag boltokba polcon is kell legyen ha nem is sok de par
szoval?
falun vagy vagy nem ertem mi a gond
webshop meg televan veluk
Igen, mindenképp újat akarok, mert egyébként megcsináltathatnám a régit újra (ugyanaz a hiba jött rajta elő, amivel 2 éve javították). Egy 108 centis 4K TV 130 körül van, de ha nem muszáj, nem költenék rá ennyit és megelégszem a kisebbe felbontással is.
Nevenincs márka viszont nem kell. Meg olyan szoftver sem, ami alapból a Netflixet vagy az alkalmazásmenüt hozza fel bekapcsoláskor a rendes TV adás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!