2019-es gyártású, 22 inches Hitachi full HD okostévét megéri online hirdetni?
1: Mondjuk felrakom, senki sem jelentkezik rá hónapokig, és mire úgy döntök, hogy akkor eladom a boltban, esetleg addigra már 70-et se adnak érte, hanem még kevesebbet.
És az online eladáshoz újra is kellene csomagolni, hogy biztonságosan lehessen szállítani. Az eredeti doboza már nincs meg, eldobtam a beüzemelés után. Amit a költözködéskor rendelni tudtam neki praktikus áron, az egy böhöm nagy doboz, kb. egy 42 inches tévé menne bele úgy, hogy ne zötykölődjön. Míg ide a boltba csak elcipelem gyalog.
Originál csomagolás nélkül jelentősen kevesebbet kapsz.
Az üzlet 100-150 között tudja eladni.
55 centis tv-t max az éjjeliőr vesz bódéjába. Nagyon kicsi a piaca ennek a méretnek. Illetve 4 éves elektronikai készülékről beszélünk.
Sajnos nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Fél áron akarsz eladni egy 4 éves használt kis kijelzős tv-t, és még azt is elvárnád, hogy az üzlet a kéz szép szemedért profit nélkül bevegye. Mikor megveszel egy híradástechnikai készüléket zsír újonnan, már a boltban abban a pillanatban hogy kifizetted, el is buktál 10-15%-ot az árából. Btw a 300 eurós ár jó nagy átbaszás volt. 2018-ban 130 ezerért 127cm-es FHD tv-t vettem újonnan, nem 55 centist..
Másrészt a kérdést sem igazán értem, hogy mi a célod vele. Vagy engedélyt kell kérni egy anonim oldalon, hogy felteheted e hirdetni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!