Hitachi tv-hez milyen HDMI csatlakozót használjak ami illeszkedik,mert amiket vettem egyik sem volt jó?
Hát... Ebből a kérdésből kettőt tudok: a TV Hitachi és van HDMI portja.
Többet nem.
Nem tudom mit értesz nem illeszkedik alatt. Nem lehet beledugni?
És milyen eszköz került a HDMI másik végére?
Látnokok előre!
Mi az hogy nem egyforma a vezeték 2 vége? Szerintem neked nem hdmi-hdmi kábeled van, hanem amit első válaszban mondtam, hdmi-displayport. A hdmi-s végét bedugtad a hdmi-scart átalakítóba, de a hdmi-s tv-be nem megy bele a displayport.
Ha megfordítod a kábelt akkor ugye belemegy a tv-be, csak az átalakítóba nem?
Kár hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni.
Mert ha adna egy pontos típust, fotót vagy valamit, akkor talán közelíthetnénk a problémához, de így egyenlőre sem ő, sem mi nem tudjuk hogy mivel állunk szemben, hiába erőlködik.
A SCART HDMI átalakítóról sem ártana több részlet, gyanítom ott kell keresni a probléma forrását, de ez csak tipp egyenlőre.
Ha neten lett rendelve, arról is jöhet egy link.
Sajnos az energiaár emelkedés miatt a varázsgömbömet le kellett állítani, mert sokat fogyasztott, és hiába igényeltem rá támogatást. Emiatt muszáj a kérdező infóira hagyatkozni ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!