Sennheiser momentum 4 vagy bang & olufsen h95? Melyiknek mélyebb és jobb a basszusa?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ultrabasszusos fejhallgatót, de a 2 közül nem tudom hogy melyik lehet a jobb, kérlek segítsetek.márc. 21. 05:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem válasz más márkát. Nagyon durván leadtak a minőségbõl. A kábel borítása 3 év alatt lefoszlott az amúgy nem olcsó fülesemrõl. Régen szerettem a márkát, de soha többet.
2/3 anonim válasza:
Kínából 1500 körül tudsz rendelni ilyen bazinagy headsetet, irgalmatlan hangerőt tol, a minőségi kompromisszumai kicsit a koncertes megszólalás felé viszik, és a mikrofonját néha nem árt közelebb tartani a szájhoz, de ennyi, és 1500 pénz. Nyilván nézd a véleményeket, van abból is olyan, ami reccsen, ha a füledbe dugod, meg rázod és kotyog benne valami, meg olyan is, ami megy és kész. A kábele gusztustalanul ruganyos és egészen vastag, nem mellesleg látható a sodrony állapota benne. Ezerötszáz pénzért.
3/3 anonim válasza:
A B&O marha drága , én a Sennheisert választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!