Sennheiser Momentum 4 vagy Sony WH-1000XM5?

Figyelt kérdés

Üdv! Egy fejhallgató vásárlásán gondolkodtam, erre a kettőre szűkült le a kör. Igazából a Sennheiser kicsit jobban megfogott, néhány előnye miatt (kemény tok, összehajtható, kicsit kisebb), de még nem sikerült dönteni. Amire főleg használnám:

- 60%-ban séta közbeni zenehallgatás napi rendszerességgel (youtube music)

- 20%-ban gamerkedés (mivel online, így typeC-vel, a hangcsúszást kiküszöbölendő)

- 10% utazáshoz (vonattal/busszal, évi 1x repülő)

- 10% filmezés tv előtt.

Nyilván fontos a kényelem, meg ebben az ársávban már a jó hangzás is, de feltételezem, a youtube/spotify-t hallgatva nem éreznék akkora különbséget ezek, illetve a mostani JBL reflect flow-m között. Továbbá, tekintve, hogy munkába menet +280m szintkülönbséget sétálok le, nyilván leizzadok, azt nem tudom, ezek mennyire bírják. Viszont az agybadugós füles 20p után kényelmetlen, a sima fülesek meg nem szólnak olyan jól, és mindegyik kiesik a fülemből.

Akinek van már tapasztalata ezek valamelyikével (esetleg mindkettővel), melyiket ajánlaná inkább?

Előre is köszi!

2023. aug. 8. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Én igaz, csak a Sony-t próbáltam ki boltban, de szerintem nagyon szépen szólt. Nagyot nem tudsz mellényúlni egyikkel sem.
2023. aug. 8. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Sennheiser ha a hangminőség érdekel és a prémium hatás
2023. szept. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!