Milyen fülhallgatót vegyek?
Milyen fülhallgatót vegyek?
Eddig volt:
Skullcandy smokin buds 2
Skullcandy inkd 2.0, inkd wireless.
Most ment tönkre egy skullcandym és elgondolkodtam hogy veszek egy másik márkát de nem nagyon tudom hogy milyet.
Néztem a Sennheiser in-ear momemtumot. Apukámnak van egy sennheisere (nevét nemtudom,talán a cx300 ii, 10.000ft körül volt) és őszintén az nem tetszett, semmi magas semmi mély, rengeteg közép. Megszokhattam a skullcandy "sok basszus, sok magas, kevés közép" hangját?
Eaetleg tudtok ajánlani valamit max 30 ezerig?
Itt nézz szét... a kínai szarokat így elkerülöd és ált. elég részletes leírásuk van. Ha meg mégsem, utánanézel az interneten.
Első válaszoló: köszi a linket, sokáig kerestem az audio techica füleseket , de nem találtam. (vagy csak nem kerestem eléggé :D ) Viszont van egy "hatalmas" problémám amit elfelejtettem említeni, Mivel garanciás a rossz fülhallgató, ezért csak mall hu.n "tudok" vásárolni. Pont ezért néztem a sennheiser momentumot, ami kb az egyetlen értelmes fülhallgatónak néz ki. Írtad, hogy elkerülhetem a kínai szarokat, a momemntum is köztük van? (gondolom a skullcandy igen) Esetleg a in-ear momentumról véleményed/tapasztalatod van?
2. válaszoló: Van egy ismerősöm, hangtechnikusnak készül, rendszeresen jár erősíteni kisebb koncertekre stb, hangfalak meg az ilyen hang cuccok az élete, és ő mondta hogy próbált egyszer egy in-ear es akg fülhallgatót, és azt mondta, hogy konkrétan elnémult a bassusnál a fülhallgató (nemtudom milyen árkategória lehetett). ettől félek, hogy olyan lesz.
Próbálni nem próbáltam, de a Sennheiser az nem "kínai" márka. Nézz utána, hogy mit mondanak róla az emberek az interneten.
Egyébként a legtöbb mediaplayerbe van valamiféle "EQ", szóval ha kicsit kevés lenne a basszus, feljebb tudod tekerni.
Én spec. mindig olyat próbáltam magamnak nézni, amiknek nincsen nagyon kiemelése.
(Igen, egyébként a skullcandy divatmárka... a kínaiakhoz hasonlítva jó, de a rendesekhez sz#r... és mégis drága.)
Néztem, hogy mit mondanak róla az emberek, nagyon sok top 5 videóban benne van.
"Egyébként a legtöbb mediaplayerbe van valamiféle "EQ"", igen van, csak az a baj, hogy telefonnal szeretném használni, amiben annyira nem jó az EQ, főleg az alap, nekem pedig azt "kell" használni, mivel spotify prémiumot használok. A legfőbb baj ezzel az EQ-val, hogy ha feljebb húzok valamit, akkor a többit csökkenti, nem pedig azt növeli, és a spotify alapból nagyon halk telefonon. Számítógépnél nem lenne vele baj, mivel van egy Soundblaster Z hangkártya a gépben + egy erősítő megy rá amin van loudness. :/
Ja vágom... :D
Nekem letöltött mediaplayer van, nem az alap, szóval még hangosítani is tudom a fülest/fejest... még oda is van írva alá, hogy óvatosan, mert elronthatja a fülest.
Bár én letöltöm a zenéket nem spotify.... (kb ~1400 zene van most a telefonomon. :P)
Hát figyelj, próbáld ki a fülest, azt vagy bejön, vagy nem...
Igazából 320Kbps és 32 bites FLAC között emberi füllel nem hallasz különbséget. (bár 256Kbps és FLAC között se nagyon)
A FLAC formátumot azért használják, mert tömörítetlen, és így dolgozhatnak a zenével a producerek nyugodtan, mert nincs vesztett adat. :D
Ha esetleg mégis hallanál, akkor az mp3-as fájl már vagy 40x át lett konvertálva... :P (vagy rosszabból jobb-ba.)
Nekem is van pár 128Kbps lent, de csak azért mert nincsen nagyobba... :(
Hát, hogy hol próbáld ki azt nem tudom... kérdezd meg a boltot megengedik-e. :D
Ha a hangszerdiszkontban van olyan ami neked kell, ott lehet megengedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!