Hacky kérdése:
Milyen fülhallgatót vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen fülhallgatót vegyek?
Eddig volt:
Skullcandy smokin buds 2
Skullcandy inkd 2.0, inkd wireless.
Most ment tönkre egy skullcandym és elgondolkodtam hogy veszek egy másik márkát de nem nagyon tudom hogy milyet.
Néztem a Sennheiser in-ear momemtumot. Apukámnak van egy sennheisere (nevét nemtudom,talán a cx300 ii, 10.000ft körül volt) és őszintén az nem tetszett, semmi magas semmi mély, rengeteg közép. Megszokhattam a skullcandy "sok basszus, sok magas, kevés közép" hangját?
Eaetleg tudtok ajánlani valamit max 30 ezerig?
2017. nov. 12. 16:43
11/13 A kérdező kommentje:
" ma 20:40": Tudom hogy nem lehet hallani, meg ha jól tudom akkor egy telefon ki sem tudja nagyon használni a flac-et.
2017. nov. 13. 22:11
12/13 anonim válasza:
Lejátszani letudja, de semmi értelme, mivel a menőbb fejhallgatóknak 100-200-500 Ohmos ellenállása is lehet (hangfalakba nem vagyok jártas), a telefon pedig 32-ig bírja azt hiszem...
13/13 anonim válasza:
a momentum in-ear G androidhoz az i iPhone-hoz való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!