TV HDMI átalakító usb-re van ilyen?
"Ezért keresek HDMI apa és USB-s anya átalakítót"
Teljesen másra való a kettő.
Olyan mint ha a vízcsapra keresnél átalakítót ami földgázt csinál melegvízből.
Nem jól gondolkozol.
Esetleg egy olyan USB átalakítót lehetne megpróbálni aminek van plusz áramellátása (aktív), mert valószinüleg az a gond, hogy a merevlemez nem kap elég áramot. De ez csak feltételetés, ki kell próbálni.
A biztos megoldás ha veszel/építesz egy kis HTPC-t
Nem tudom, milyen USB elosztóról beszélsz (aktív HUB?), de ha a TV szoftvere nem támogatja az ilyesmit, akkor nem tudsz mit tenni.
Nekem számítógéppel megoldott a házimozi (HTPC vagy akárhogy nevezzük), de a zajelhárítás miatt a gép a fal másik oldalán üzemel, a fal pedig át van fúrva a kábeleknek. Nyilván az egér stb. ma már kábel nélkül is áthatol.
"ha a TV szoftvere nem támogatja az ilyesmit, akkor nem tudsz mit tenni."
Azt honnan tudom meg, hogy támogatja? Eddig ha csak a merev lemez volt bedugva az USB-be ment minden, felvétel, lejátszás is. Amióta az használom felvétel helyett ezt írja ki: "A felvételnem elérhető USB-előoszton keresztül. dugja a tárolóeszközt közvetlenül a TV USB- portjába." Érdekes az előző felvételeket meg lejátsza.
"Nem tudom, milyen USB elosztóról beszélsz (aktív HUB?)"
Akkor add vissza a diplomádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!