Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha nem vagyok megelégedve egy...

Ha nem vagyok megelégedve egy fejhallgatóval akkor visszaveszi az üzlet?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Logitech Gamer fejhallgatót amiről jókat írtak de én több dolog miatt nem vagyok megelégedve a termékkel. Visszaveszik? Tudtommal élhetek az elállási jogommal.
2023. nov. 30. 21:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Végül sikerült kiharcolni egy levásárlást. Bármilyen termék árából levonják az árat. Korrekt kompromisszum.
2023. dec. 1. 21:18
 22/23 Salx Narval ***** válasza:
Örülök, hogy legalább ezt sikerült elérned. Találtál helyette számodra megfelelő fejhallgatót?
2023. dec. 2. 03:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem. Egyelőre előkerestem egy régebbit. Majd jobban utánanézek karácsony körül. Csak sajna a boltok sem tudnak erről mit mondani. Megkérdeztem egy párat.
2023. dec. 14. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!