Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha nem vagyok megelégedve egy...

Ha nem vagyok megelégedve egy fejhallgatóval akkor visszaveszi az üzlet?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Logitech Gamer fejhallgatót amiről jókat írtak de én több dolog miatt nem vagyok megelégedve a termékkel. Visszaveszik? Tudtommal élhetek az elállási jogommal.
2023. nov. 30. 21:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Megnéztem most több üzletnél is és van egy jogász ismerősöm beszéltem vele is. Viszont ez áll az euronics szerződési feltételében:

"olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; (pl.: fülhallgató)"

Mivel ez egy fejhallgató ezért én abból indulnék ki, hogy vissza kell vegyék. Lényegi különbség van egy fej és fülhallgató között. Ha nem fogadják el akkor hivatkozok arra, hogy nem megfelelően tájékoztattak.

2023. nov. 30. 23:07
 12/23 A kérdező kommentje:
A zajjal kapcsolatban utánanéztem. Sokan azt írták hogy típushiba.... de mindenesetre megpróbálom holnap munka után visszavinni hátha. Legalább egy levásárlást kiharcolok.
2023. nov. 30. 23:08
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Nézd. Ha a policyjük alapján vissza kell venniük, akkor visszaveszik, ha nem kell, akkor nem. Hivatkozhatsz bármire, kézen foghatod a jogász ismerősödet és mehetsz vele is, az ég világon semmit nem fog befolyásolni. Lehet lesz ott egy jó fej ügyintéző, aki meg tudja oldani okosban, lehet, h nem. Vidd vissza és reménykedj. Keménykedni felesleges, max kiröhögnek.
2023. nov. 30. 23:12
 14/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ebbe nem tudsz belekötni, mert az csak egy példa. Máshol a fejhallgató is külön ki van írva.
2023. nov. 30. 23:15
 15/23 A kérdező kommentje:
A higéniára való hivatkozád nekem csak azért nen szimpatikus mert, ha online rendeltem volna akkor kérdés nélkül visszaveszik. Illetve szerintem eleg gyenge lábakon áll egy egészségügyre hivatkozni egy fejhallgatónal. Le lehet tisztítani és ha már kipróbálni nem lehet ennyit megengedhetne egy üzlet. A ruhaboltokban se kukázzak a ruhákat cipőket miután valaki felpróbálta pedig ott vinkább megállná a helyét ez az érv.... na mind1.
2023. nov. 30. 23:56
 16/23 Salx Narval ***** válasza:
Sokkal engedékenyebbek ha nem akarsz elállni a vásárlástól hanem csak más típusra cseréltetnéd. Nekem szó nélkül kicserélték a hajnyírómat egy jobb típusúra pedig kifogástalanul működött és nem is tettem panaszt rá. Megkerestem az eladót aki előző nap ajánlotta és megkérdeztem, hogy kicserélhetné e másikra, szerencsém volt. Egy próbát mindenképp megér, én szép szóval és nem fenyegetőzéssel próbálkoznék. Ezt csak úgy megjegyzem egy gagyi fejhallgatótól is elvárnám, hogy alapzajmentes legyen, ez nem csak valami beállítási hiba?
2023. dec. 1. 05:44
 17/23 anonim ***** válasza:
kėrdezd meg ,bajod nem lehet belöle.
2023. dec. 1. 05:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Én sem balhézni mennék oda, természetesen. Legjobb lenne ha visszakapnám a pénzt de ha nem akkor a levásárlás is oké. Egyébként nem beállítási hiba. Utánanéztem nagyon alaposan, probáltam mindenféle beállítást és workaroundot. De semmivel sem tudtam megoldani.
2023. dec. 1. 09:11
 19/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
#15:Teljesen egyetértek, csak sajnos a szabályokat nem azok írták, akik nap, mint nap belefutnak ilyen problémákba. Mondjuk az gáz eleve, ha egy ilyen drága fejes zajos, vagy zúg-búg...
2023. dec. 1. 10:01
 20/23 A kérdező kommentje:

Tudom, mások az érdekei egy üzletnek is stb stb ehet ezt tetszés szerint csavarni. Csak pl, ott az Alza akiknek megvan bőven a maguk hülyesége de ők visszavesznek mindent is kb. Szerintem az üzletnek is egy jó "reklám" ha engedékenyek és nem az jön le róluk hogy PÉNZ PÉNZ PÉNZ.

Ami a fejhallgatót illeti... igen. Gondoltam kipróbálok egy új márkát fejesből mert sose mvolt még logitech fejesem meg annyian dícsérték.

2023. dec. 1. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!