Ha nem vagyok megelégedve egy fejhallgatóval akkor
visszaveszi az üzlet?
szerintem nem de ha árod alul meghirdeted hamar elkell. mennyiért vetted menniyért adnád el?
2023. nov. 30. 21:54
Attól függ, hogy élnek-e a higiéniai termék kiskapuval. Van, aki él vele.
2023. nov. 30. 21:54
3/23 A kérdező kommentje:
54 999 Ft-ért vettem. Konkrétan 20 percet volt a fejemen ameddig kipróbáltam. Egy fura elektromos alapzajt lehet hallani amikor nem játszik le hangot a fejhallgató. Amint hangot ad ki megszűnik. Elég irritáló. Illetve sajnos nem lehet állítani rajta a jobb/bal hangerő balanszot és rosszabbul hallok a bal fülemre ezért ez is elég fontos. Mivel nem aprópénzről van szó én nem szeretnék bukni ezen semennyit. Nem tudom mik a tapasztalatok de az Euronicsnál vettem.
4/23 A kérdező kommentje:
Esetleg foghatom erre az elektromos zajra hogy visszaviszem? Nem veszik vissza nagyobb esellyel?
pff az jó drága volt mennyi lenne a vége?
2023. nov. 30. 22:07
A zajra hivatkozva lehet esélyed, de olyan nincs, h azért állsz el a vásárlástól, mert nem tetszik.
Bár a zúgás miatt is max kicserélik egy másik ugyanilyenre. Próbáld meg lebeszélni velük, h hasonló árkategóriában adjanak más típust. Mondjuk ez inkább vmi kisebb üzletben működne. Az euronicsban kétlem.
2023. nov. 30. 22:15
Az alapzaj bizonyos hangkártyáknál ismert jelenség. Próbáld meg a hangbeállításoknál 48kHz-re állítani a mintavételezési frekvenciát. Ha nincs változás, akkor lehet hibás a fejhallgató.
Egyébként ha nem személyesen vásároltad, akkor indoklás nélkül is el lehet állni tőle, kivétel ha higéniai termékként kezelik. Olyankor meg lehet említeni a fogyasztóvédelem becses nevét, hátha jobb belátásra térnek. Személyes vásárlás esetén csak az üzlet jóindulatán múlik, hogy visszaveszik-e.
2023. nov. 30. 22:20
Nézd meg, hogy mit írnak a bolt oldalán...
2023. nov. 30. 22:24
#7 hát egy Euronics nem fog összerezzenni a fogyasztóvédelemtől. Kissé jobban ismerik a törvényeket és főleg a kiskapukat annál, mint h egy mezei vásárló fenyítse őket.
2023. nov. 30. 22:28
Szerintem tuti nem veszik vissza, mert higiéniai terméknek számít, pl. Media Markt-ban alapból így van, de egy próbát megér. Amúgy 3 napon belül, ha ez valóban hiba, akkor kérhetsz cserét.
2023. nov. 30. 22:59
Kapcsolódó kérdések: