Apple watchról mi a véleményetek? Minden funkció működik rajta, ahogy vártátok, és elégedettek vagytok vele?
esetleges hátrányok?
és jól értem a dolgot, hogy nem kell hozzá smemiféle Iphone, ez csak önmagában működik, igaz?
mert ajándékba szeretné az unoka, de én annyira nem ismerem a működését.
egy SIM kártya kell bele, és onnantól teljes értékűen használható?
kösz előre is minden véleményt
"Apple watchról mi a véleményetek?"
Tök jó cucc. Imádom!
"Minden funkció működik rajta, ahogy vártátok, és elégedettek vagytok vele?"
Igen. Miért ne működne?
"esetleges hátrányok?"
Nem tapasztaltam semmit, pedig az 1. generáció óta használom.
"és jól értem a dolgot, hogy nem kell hozzá smemiféle Iphone, ez csak önmagában működik, igaz?"
A beüzemeléshez kell iPhone! iPhone nélkül csak egy darab kavics. Ha nincs iPhoneja az unokának, akkor nem lesz neki jó!
"mert ajándékba szeretné az unoka, de én annyira nem ismerem a működését."
Az unoka működését?
"egy SIM kártya kell bele, és onnantól teljes értékűen használható?"
Tényleges kártya nem tehető bele. eSIM "kártyát" kell hozzá igényelni aminek plusz költsége van a szolgáltatónál. Az óra beüzemelését pedig a felhasználó iPhonejáról kell elvégezni. Ha nincs iPhone, akkor nem szabad megvenni az Apple Watchot!. Az nem jó hogy más iPhonejáról üzemelitekbe, mert akkor az ő üzeneteit, emailjeit, stb kapja meg az unoka az órájára. A Watch gyakorlatilag olyan mintha az iPhone plusz kijelzője lenne, tükrözi az iPhoneon megjelenő dolgokat. Csak mivel lehet hozzámobilinternetet kapcsolni, így nem szükséges hogy az iPhone közelében legyen.
Galaxyja van. ezek szerint Androiddal nem lehet összekötni/beüzemelni/használni.
de ha jól értem, ez egy kiegészítés csak. tehát hiába állítjuk be egy másikról ...
valamiért mindenképp ez kjell neki, de én se értem
Nem lehet samsunggal használni.
Csak iPhone-val lehet beüzemelni, csak ahhoz lehet párosítani.
oké én is a Galaxy 6 Classicot néztem, de az első számú szempont, hogy négyszögletest akar és pinket vagy fehéret.
na ezeknek a feltételeknek meg kb semmit se találok, csak egy Xiamoit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!