Apple watchról mi a véleményetek? Minden funkció működik rajta, ahogy vártátok, és elégedettek vagytok vele?
esetleges hátrányok?
és jól értem a dolgot, hogy nem kell hozzá smemiféle Iphone, ez csak önmagában működik, igaz?
mert ajándékba szeretné az unoka, de én annyira nem ismerem a működését.
egy SIM kártya kell bele, és onnantól teljes értékűen használható?
kösz előre is minden véleményt
kösz, hát nem tűnik egyszerűnek, mert rózsaszín-pink szíjas kell, szögletes legyen és legyen benne SIM kártya.
na ilyet pedig eddig csak a drágábbak között találtam.
na ilyet pedig eddig csak a drágábbak között találtam.
Eddig még Apple Watchon gondolkodtál. Azok alapból 100K felett kezdődnek szóval nem tudom mi a gond. A jobb órákhoz olyan szíjat veszel amilyet akarsz. A Huaweihez biztos van ezer féle, rózsaszín is. És minek bele Sim kártya? Ha Huaweit veszel és letöltöd az alkalmazásukat(ez minden normális gyártóra igaz) akkor a SIM kártya nélküli is 100%-ban ugyanazt a felhasználói élményt adja.
13
nem értek hozzá, na de itt nem azt mondták mások, hogy teljesértékűen csak sim kártyával működik?
azaz hogy ne csak az időt mutassa és pulzust mérjen, hanem pl az SMS-ek, emailek is menjenek át az órára.
ha van benne SIM kártya, akkor se működik a telefon nélkül?
pl. valaki hívja a számot, fel tudja venni az órán is a hívást akkor is ha nincs nála maga a telefon?
(és igen, applet akartam, na de amikor kiderült, hogy az csak Iphoneval működik, akkor kezdtem nézegetni a többit. a lényewg hogy sasmung galaxval működjön, de mivel kikötés a pink és a szögletes, hát egyszerűen nem találok ilyet. )
A Huawei amit írtál, hogy letöltöm az alkalmazást, na oké, de ha nincs nála a telefon, akkor hogyan tud működni? mihez kapcsolódik olyankor?
"nem értek hozzá, na de itt nem azt mondták mások, hogy teljesértékűen csak sim kártyával működik?" Ez akkor igaz ha nincs hozzá telefon.
A Huawei amit írtál, hogy letöltöm az alkalmazást, na oké, de ha nincs nála a telefon, akkor hogyan tud működni?
Sehogy. Abból indultam ki hogy manapság mindenkinél van mobil. Így viszont kell a Sim kártya ha nincs nála a telefonja. Az a helyzet hogy nem találtam olyan okosórát ami normális márka, szögletes és sim-et is támogat. Szóval 3 opciód van. Vagy veszel egy nem ismert gyártó termékét mint ez: [link] vagy ez [link]
A 2. opció hogy veszel egy sim kártyás vagy e-simes okosórát ami kerek. Ilyen a Galaxy Watch ami 100-szor szebb mint egy szögletes akármi. [link]
A 3. opció hogy veszel egy szögletes órát ami csak úgy működik jól ha a közelben van a telefon. Ilyen a Huawei Watch fit 2 classic. [link]
értem, kösz, ez jó segítség. nézegettem a galaxy smart watchokat de ott is mintha csak a drágább verziókban lenne sim.
na de legalább akkor értem a dolgot.
engem nem érdekel, miért akarja így, csak tippelem, hogy tiltott nekik mobiltelót vinni a suliba ...
16. Vehetsz régebbi verziót is mint ez: [link]
Valamivel olcsóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!