Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple watchról mi a véleményet...

Apple watchról mi a véleményetek? Minden funkció működik rajta, ahogy vártátok, és elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés

esetleges hátrányok?

és jól értem a dolgot, hogy nem kell hozzá smemiféle Iphone, ez csak önmagában működik, igaz?

mert ajándékba szeretné az unoka, de én annyira nem ismerem a működését.

egy SIM kártya kell bele, és onnantól teljes értékűen használható?

kösz előre is minden véleményt

[link]

2023. nov. 27. 08:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Garminból van szögletes. Azok nem éppen a sz@r kategóriát képviselik. Működik Android alapú rendszereken meg ios-en és Huaweien is talán. Ha már Huawei, ők is gyártanak szögletes órát amik szintén jók.
2023. nov. 27. 22:25
 12/17 A kérdező kommentje:

kösz, hát nem tűnik egyszerűnek, mert rózsaszín-pink szíjas kell, szögletes legyen és legyen benne SIM kártya.

na ilyet pedig eddig csak a drágábbak között találtam.

2023. nov. 30. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:

na ilyet pedig eddig csak a drágábbak között találtam.

Eddig még Apple Watchon gondolkodtál. Azok alapból 100K felett kezdődnek szóval nem tudom mi a gond. A jobb órákhoz olyan szíjat veszel amilyet akarsz. A Huaweihez biztos van ezer féle, rózsaszín is. És minek bele Sim kártya? Ha Huaweit veszel és letöltöd az alkalmazásukat(ez minden normális gyártóra igaz) akkor a SIM kártya nélküli is 100%-ban ugyanazt a felhasználói élményt adja.

2023. nov. 30. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:

13

nem értek hozzá, na de itt nem azt mondták mások, hogy teljesértékűen csak sim kártyával működik?

azaz hogy ne csak az időt mutassa és pulzust mérjen, hanem pl az SMS-ek, emailek is menjenek át az órára.

ha van benne SIM kártya, akkor se működik a telefon nélkül?

pl. valaki hívja a számot, fel tudja venni az órán is a hívást akkor is ha nincs nála maga a telefon?

(és igen, applet akartam, na de amikor kiderült, hogy az csak Iphoneval működik, akkor kezdtem nézegetni a többit. a lényewg hogy sasmung galaxval működjön, de mivel kikötés a pink és a szögletes, hát egyszerűen nem találok ilyet. )

A Huawei amit írtál, hogy letöltöm az alkalmazást, na oké, de ha nincs nála a telefon, akkor hogyan tud működni? mihez kapcsolódik olyankor?

2023. nov. 30. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:

"nem értek hozzá, na de itt nem azt mondták mások, hogy teljesértékűen csak sim kártyával működik?" Ez akkor igaz ha nincs hozzá telefon.

A Huawei amit írtál, hogy letöltöm az alkalmazást, na oké, de ha nincs nála a telefon, akkor hogyan tud működni?

Sehogy. Abból indultam ki hogy manapság mindenkinél van mobil. Így viszont kell a Sim kártya ha nincs nála a telefonja. Az a helyzet hogy nem találtam olyan okosórát ami normális márka, szögletes és sim-et is támogat. Szóval 3 opciód van. Vagy veszel egy nem ismert gyártó termékét mint ez: [link] vagy ez [link]

A 2. opció hogy veszel egy sim kártyás vagy e-simes okosórát ami kerek. Ilyen a Galaxy Watch ami 100-szor szebb mint egy szögletes akármi. [link]

A 3. opció hogy veszel egy szögletes órát ami csak úgy működik jól ha a közelben van a telefon. Ilyen a Huawei Watch fit 2 classic. [link]

2023. nov. 30. 22:31
 16/17 A kérdező kommentje:

értem, kösz, ez jó segítség. nézegettem a galaxy smart watchokat de ott is mintha csak a drágább verziókban lenne sim.

na de legalább akkor értem a dolgot.

engem nem érdekel, miért akarja így, csak tippelem, hogy tiltott nekik mobiltelót vinni a suliba ...

2023. nov. 30. 23:31
 17/17 anonim ***** válasza:

16. Vehetsz régebbi verziót is mint ez: [link]

Valamivel olcsóbb.

2023. nov. 30. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!