Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet fogni az ingyenes...

Hogyan lehet fogni az ingyenes TV csatornákat?

Figyelt kérdés

Közel 20 éve nem nézek tvt. Nemrég lecseréltem a nappaliban lévő tvmet, és beraktam a régit a vendég szobába.

Rendeltem egy antennát aliexpressről, amivel 34 csatornát megtalál, és CI kártyát kér hozzá. A 34-ben az ingyenesek nincsenek benne, és nem is tudom megkeresni.

[link]

2023. okt. 27. 14:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tv-n nem aktiválható a tápigény.

Rendeltem egy usbs erősítőt:

[link]

2-3 hét és megtudom jó lesz-e. :)))

Amit a padláson találtam, nagy antennát, elég ramaty állapotban van. Erősítő nincs rajta, de használható.

2023. okt. 28. 06:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez az erősítő egy újabb értelmetlen vacak.

Ha van egy jó antennád, akkor ahhoz valószínűleg nem kell erősítő. Ha mégis szükséges( pl nagyon hosszú a hozzávezető koax kábel), akkor azt közvetlenül az antennához kell bekötni, vagy beletenni magába az antennába.

Valami ilyesmi:

[link]

Egyébként elég egy illesztő is, az ilyesmi:

[link]

De lehet van is az antennában.

(Érdekes, hogy a passzív illesztő háromszor annyi, mint az erősítő, de gondolom az nem is egy csúcstermék, van annál jobb, csak példának linkeltem.)

2023. okt. 28. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!