Hogyan lehet fogni az ingyenes, műholdas tv csatornákat?
Most vettem egy tv-t, LG 43UJ6307 fajtát. A kérdésem, hogy hogyan lehet elérni az ingyenes műholdas tv csatornákat? Kell vmilyen eszközt venni hozzá? Vagy vmelyik céghez (Upc, Mindigtv, stb) kell bemennem?
Bocs a hülye kérdésért, de nem értek hozzá :D Előfizetni nem szeretnék, mivel annyit nem használnám...
Igen, esélyes, hogy a DVB-T-sekre gondoltam.
Az M-tvk, Duna tv, Rtl, Tv2, ezekről hallottam, hogy ingyenesek vmilyen úton módon.
Ne hallgass az ötösre, mert természetesen marhaságot ír! Kell egy jó tetőantenna, nézd meg ezt a kérdést, a kérdező csak szenved a szobaantennával:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Lefedettségtől függ! Nem biztos hogy kell a tetőantenna!
A munkahelyemen a munkahelyi lapimhoz van egy usb-s Avermedia tuner, adtak hozzá egy kis semmiség antennát, amit csak az asztalom tetejére fogattam, Y alakba beállítottam a két kis 15 centis teleszkópját és tökéletesen jönnek vele a mindig tv szabadon fogható csatornái. Jelerősség 80-90, de van hogy 100%.
Nyilván vannak települések ahol erősítős lepkeantenna, vagy yagi kell a tetőre!
ennek először utána kell nézni a lefedettségi térképen! :-)
Azért elég sok helyen fogható beltéri antennával.
Itt tudod megnézni, hogy a te lakhelyeden milyen a lefedettség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!