Vettünk egy Sony kd49xe7005baep tv- t és nem ismeri fel a csatornákat (Digi műholdas vevőnk van). Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 17:44
1/4 anonim válasza:
Műholdat akartok fogni, DVB-S -t? Van a tévében DVB-S tuner?
2/4 A kérdező kommentje:
A tv- be be tudtuk dugni, csak nem talált egy csatornát sem
2017. dec. 3. 01:36
3/4 anonim válasza:
Rákerestem erre a tv-re, van benne dvb-s tuner. Keresésnél arra menj, hogy műholdas keresés, és teljes keresés, nem tudom hol találod ezeket, nézd meg a használati útmutatóba, a tv menüjében is megtalálod, vagy a távirányítón külön gombja is van. De valószínűleg ahhoz hogy megtalálja a csatornákat, az előfizetői kártyát is a tv be kell dugni a CA- modulba.
4/4 anonim válasza:
Ezt a CA modult elvileg külön kérni kell a Digitől. Nem vagyok digis nem tudom náluk, hogy adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!